Expeditie in Zimbabwe

11-daagse safari reis
Op basis van twee personen
Nu vanaf € 6.045 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Authentieke safarikampen
 • Kanoën op de Zambezi Rivier
 • Wandelen in Mana Pools
 • Jeepsafari's in Hwange
 • Prachtige uitzichten
 • Afsluiting bij de Victoria Falls

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten.

De reis begint in het Mana Pools National Park dat tot een van de mooiste parken van Afrika behoort en is uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site. Geniet van de vele soorten safari's en het wild dat hier in grote aantallen wordt aangetrokken door de rivier. U peddelt in een kano langs de nijlpaarden, staat tijdens een wandelsafari oog in oog met een olifant en passeert een troep leeuwen als u in een jeep rondrijdt. De safari krijgt een vervolg in het immense Hwange National Park, bekend om de weidse savannes waar grote kuddes buffels en olifanten op de permanente waterplaatsen afkomen. Bij de Victoria watervallen, een van de zeven wereldwonderen, sluit u de reis af.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen met diverse maaltijden en activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Hwange het grootste park van Zimbabwe is.

Programma Accommodaties
 • Dag 1-2 Amsterdam - Johannesburg - Mana Pools National Park

  Vanuit Amsterdam vliegt u naar Johannesburg waar u een nacht verblijft voordat u de volgende dag doorvliegt naar Harare in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u opgewacht en begeleid voor uw vlucht naar Mana Pools National Park. In de middag kunt u hier al op safari. 

 • Dag 3-4 Mana Pools National Park

  Op deze dagen staan er volop safari’s gepland zodat u optimaal de kans krijgt wild te spotten. De overige tijd kunt u doorbrengen bij uw accommodatie. U heeft hier uitzicht op de bergen die omhoog rijzen in buurland Zambia.

 • Dag 5 Mana Pools National Park - Hwange National Park

  U wordt naar de airstrip gebracht voor uw vlucht naar Hwange National Park. Dit is een van de meest bekende en gefotografeerde parken. Het vormt samen met Botswana een groot oppervlakte, omdat er geen natuurlijk grenzen zijn. Uw kamp ligt in een wildrijk gebied en u komt hier vrijwel alle diersoorten tegen.

 • Dag 6-7 Hwange National Park

  Somalisa Expeditions is een sfeervolle kamp waar verhalen over de prachtige natuur van Hwange National Park worden gedeeld rond het kampvuur. Uw zintuigen worden op de proef gesteld tijdens de verschillende activiteiten zoals gamedrives, wandelsafari's en vogelspotten. 

 • Dag 8 Hwange National Park - Victoria Falls

  U vliegt door naar de Victoria Falls. Bij aankomst wordt u opgewacht en naar uw accommodatie aan de Zambezi Rivier gebracht. Victoria Falls is één van de zeven wereldwonderen. Het zal absoluut een hoogtepunt van de reis zijn.

 • Dag 9 Victoria Falls

  U heeft een dag ter vrije besteding. Uiteraard mag een bezoek aan de watervallen niet ontbreken. Ook zijn er diverse optionele excursies mogelijk zoals een helikoptervlucht boven de watervallen. Laat u inspireren door een van onze adviseurs.

 • Dag 10 - 11 Victoria Falls - Johannesburg - Amsterdam

  Helaas is het einde van uw reis aangebroken. U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht via Johannesburg terug naar Nederland. U komt hier de volgende ochtend aan.

 • Zambezi Expeditions is een authentiek en persoonlijk tentenkamp in het legendarische Mana Pools National Park op een fantastische locatie midden in de natuur, direct aan de oevers van de Zambezi rivier. Het kamp geeft luxe kamperen een nieuwe definitie,...
 • Somalisa Expeditions is een exacte replica van het originele Somalisa Camp en biedt een authentiek verblijf om het Hwange National Park te ervaren. Het kamp ligt in het hart van het park tussen de acacia bomen met uitzicht op een vlakte welke afhankelijk...
 • Voor een verblijf in een kleinschalig en authentiek tentenkamp vlakbij de Victoria Falls maar op een rustige locatie bent u bij Zambezi Sands op de perfecte plek. Het kamp ligt in het nationale park aan de Zambezi Rivier. De tenten in bedouine stijl liggen...
Route
Een afwisselende safari aan de Zambezi Rivier in Mana Pools en op de savannes van Hwange National Park met een afsluiting bij de Victoria Watervallen.
Ella Janse bezocht Zimbabwe

Het voelt heel vertrouwd om met ExperienceTravel op reis te gaan.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada