Exclusieve Wolf Experience in Noors-Lapland

4-daagse reis
Op basis van 4 personen
Nu vanaf € 18.195 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Uniek privé-verblijf in de Wolf Lodge
 • Oog-in-oog met de wolven
 • Verken Noors-Lapland per sneeuwscooter
 • Bewonder het Noorderlicht
 • Culinaire hoogstandjes bereid door uw privé-kok
 • Ontdek het 'wildlife' Polar Park

Een unieke belevenis in een lodge midden in het wolvenverblijf van het Polar Park. Het klinkt bijna té bijzonder om waar te zijn. Verblijf in het noordelijkste wildlife park ter wereld in Noorwegen, maak kennis met de wolven en beleef een ware ‘experience and memory for a lifetime’.

U vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, via Oslo, naar Evenes in het noorden van Noorwegen. Uw onvergetelijke Wolf Lodge-ervaring begint zodra u voet aan land zet in Noorwegen. Bij aankomst staat uw privéchauffeur al op u te wachten voor uw transfer naar de lodge. U wordt welkom geheten door de gastheer die uw gehele verblijf voor u klaar staat. De kok serveert tijdens uw verblijf culinaire hoogstandjes die uw smaakpapillen doen verwennen. Ontwaak in de luxe Wolf Lodge en wellicht wandelen de nieuwsgierige wolven langs om met hun amberkleurige ogen naar u te kijken. Tijdens u verblijf maakt u tweemaal kennis met de wolven, welke bekend zijn met mensen, onder begeleiding van de heer Stig, hoofd dierenverzorger van het Polar Park. De wolven lopen los rond en kunnen wanneer zij willen heel dichtbij u komen om u te begroeten. Verder verkent u tijdens uw verblijf het omliggende Polar Park waarbij u mogelijk een lynx kunt zien. U gaat op Arctische avontuur. Kleed u warm aan voor een avontuurlijke tocht per sneeuwscooter of hondenslee door de Noorse wildernis. Samen met uw gids verkent u het winterse landschap. Spring achterop en laat u voeren over bevroren meren en door de hoge naaldbossen. Gedurende uw verblijf in de Wolf Lodge heeft u kans om het Noorderlicht te spotten en dit bijzondere natuurfenomeen te fotograferen. Helaas is er een einde gekomen aan deze onvergetelijke ervaring in het noorden van Noorwegen. U zegt gedag tegen de wolven en keert terug naar Amsterdam.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, transfers met gids en chauffeur, genoemde activiteiten en overnachtingen op basis van all-inclusive inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Het Noorderlicht nooit hetzelfde is omdat dit afhangt van de intensiteit van de zonnedeeltjes en samenstelling van de atmosfeer?

Programma Accommodaties
 • Dag 1: Amsterdam – Wolf Lodge

  U vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, via Oslo, naar Evenes in het noorden van Noorwegen. Uw onvergetelijke Wolf Lodge-ervaring begint zodra u voet aan land zet in Noorwegen. Bij aankomst staat uw privéchauffeur al op u te wachten voor uw transfer naar de lodge. Een verblijf in de Wolf Lodge behoort tot een van de meest unieke en zeer begeerde ervaringenMet een beschikbaarheid van maximaal 15 verblijven op jaarbasis is het met recht een exclusieve beleving. In circa anderhalf uur bereikt u het spectaculaire landschap waar de Wolf Lodge omringd wordt door het verblijf van de wolven van het Polar Park, het meest noordelijk gelegen wildlife park ter wereld. U wordt welkom geheten door de gastheer die uw gehele verblijf voor u klaar staat. Bij aankomst geniet u van een lichte maaltijd welke bereid wordt door uw privé kok. De kok serveert tijdens uw verblijf culinaire hoogstandjes die uw smaakpapillen doen verwennen. Deze avond is uw eerste kans om het bijzondere fenomeen ‘Aurora Borealis’ mee te maken.

 • Dag 2: Wolf Lodge

  Ontwaak in de luxe Wolf Lodge en geniet van een overheerlijk ontbijt terwijl u uitkijkt over de ongerepte natuur. Wellicht wandelen de nieuwsgierige wolven langs om met hun amberkleurige ogen naar u te kijken. U gaat in de ochtend de wolven, welke bekend zijn met mensen, van dichtbij aanschouwen onder begeleiding van de heer Stig, hoofd dierenverzorger van het Polar Park. De wolven lopen los rond en kunnen wanneer zij willen heel dichtbij u komen om u te begroeten. Na deze bijzondere ervaring en een culinaire lunch verkent u samen met uw privé gids het Polar Park waar u mogelijk een lynx van heel dichtbij kunt zien. De lynx komt uit de familie van de katachtigen en staan bekend om hun brede poten waarmee ze gemakkelijk de sneeuw kunnen trotseren. In de avond beleeft u een bijzondere avond waarbij u met geluk het Noorderlicht gaat aanschouwen terwijl het knisperende haardvuur u warm houdt.

 • Dag 3: Wolf Lodge

  U gaat deze ochtend samen met de gids de wolven van dichtbij meemaken. Deze speciale ‘wolfbezoeken’ zijn mogelijk om het welzijn van de wolven te verbeteren en u een onvergetelijke en eenmalige beleving te bieden. De wolven in het Polar Park zijn gewend aan menselijk contact en zien u als onderdeel van de natuurlijke omgeving. De heer Stig heeft een zeer goede band met de wolven en vertelt u graag alles over de natuur en de dieren in het park. ‘s Middags gaat u op Arctische avontuur. Kleed u warm aan voor een avontuurlijke tocht per sneeuwscooter of hondenslee door de Noorse wildernis. Samen met uw gids verkent u vandaag het winterse landschap. Spring achterop en laat u voeren over bevroren meren en door de hoge naaldbossen. Deze tocht is een geweldige ervaring waarbij u ook op plekken komt die enkel in de winter bereikt kunnen worden. In de avond raast u in de slede over de oneindig lijkende vlaktes van het Noorse landschap op zoek naar het Noorderlicht. Houd uw ogen open in de duisternis en bewonder het natuurfenomeen op een unieke manier. 

 • Dag 4: Wolf Lodge - Amsterdam

  Helaas is er een einde gekomen aan deze onvergetelijke ervaring in het noorden van Noorwegen. U zegt gedag tegen de wolven die rondom de lodge wandelen en vervolgens wordt u naar de luchthaven van Evenes gebracht. Vanaf hier vliegt u, via Oslo, terug naar Amsterdam Schiphol. 

 • Wolf Lodge ligt in de wolvenomheining van Polar Park, het meest noordelijke dierenpark ter wereld. Hoog boven de poolcirkel in Noorwegen strekt de ongerepte natuur en het prachtige dierenleven zich uit zover het oog reikt. U bent verzekerd van een ongeëvenaarde,...
Route
Vlieg naar Noors-Lapland waar uw privéchauffeur u naar de Wolf Lodge brengt. Hier wacht een onvergetelijke ontmoeting op u samen met de wolven. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en kunt u met geluk het noorderlicht aanschouwen. De laatste dag keert u terug naar Amsterdam.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.