Eilandhoppen op de Seychellen

16-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 7.845 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Ontspannen op drie eilanden
 • Bergachtig Praslin
 • Privé eiland Denis
 • Hoofdeiland Mahé
 • Duiken, snorkelen en luieren
 • Luxe accommodaties

Magisch eilandhoppen op de Seychellen. Strand, mooie duik- en snorkelplekken en groene nationale parken: de Seychellen hebben alle ingrediënten in huis voor een onbezorgde tijd. Geniet van de schoonheid van de drie eilanden Praslin, Denis en Mahé.

Praslin is het eerste eiland van de Seychellen dat u met een bezoek vereert. Op dit bergachtige eiland verblijft u aan het strand‚ tussen de wuivende palmbomen. Hier kunt u een prachtig nationaal park ontdekken. Maar de wereld onder water doet zeker niet onder voor de bovengrondse natuur. Ook Denis Island is zowel boven als onderwater een fantastische bestemming. Dit kleine koraaleiland biedt met één accommodatie slechts onderdak aan een beperkt aantal toeristen en daar bent u er één van. Het laatste eiland dat u aandoet is het hoofdeiland Mahé‚ waar ongeveer 90 procent van de bevolking van de Seychellen woont. Hier kunt u naast luieren op een van de 68 stranden en prachtig duiken‚ de stadjes en dorpjes bezoeken om de cultuur van het eilandenrijk te proeven. Voor u het weet zijn de weken voorbij gevlogen.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. 

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen, transfers en binnenlandse vluchten inbegrepen. Ook de fietsexcursie naar La Digue vanuit Mahé of vanuit Praslin is inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • De Seychellen bestaan uit zo’n 115 eilanden waarvan nog niet een derde is bewoond. 
Programma Accommodaties
 • Dag 1-2 Amsterdam – Seychellen

  U vliegt met Emirates via Dubai naar de Seychellen, waar u de volgende dag aankomt. Van het hoofdeiland Mahé vliegt u door naar Praslin. U wordt naar uw comfortabele accommodatie gebracht.

 • Dag 3-6 Praslin

  Uw resort heeft een prachtige en rustige ligging in heuvelrijk gebied. In een paradijselijke omgeving kunt u de deze dagen gaan duiken‚ snorkelen‚ wandelen in de jungle of gewoon lekker luieren. Ontbijt en diner zijn inbegrepen. U kunt wanneer u op Praslin bent ook een leuke fietsexcursie maken naar La Digue.

 • Dag 7 Praslin - Denis Island

  Per klein vliegtuigje vertrekt u naar het exclusieve Denis Island. Het resort is de enige accommodatie op het eiland, zodat u hier als een moderne Robinson Crusoë verblijft.

 • Dag 8-10 Denis Island

  Verken het jungleachtige eiland en ga op zoek gaan naar een van de verlaten stranden. Ook onderwater valt een wereld te ontdekken. U verblijft op basis van ontbijt‚ lunch en diner.

 • Dag 11 Denis Island – Mahé

  U verlaat het mooie Denis Island en vliegt naar Mahé. U verblijft in het noorden van dit eiland, aan het prachtige Beau Vallon strand. 

 • Dag 12-14 Mahé

  De komende dagen kunt u naar eigen wens invullen. Strandliefhebbers hebben een van de mooiste stranden van de Seychellen tot hun beschikking en duikers en snorkelaars verkennen het leven rondom het koraal. Daarnaast kunt u diverse watersporten ondernemen of een bezoek brengen aan de hoofdstad Victoria‚ waar u de cultuur van de eilandengroep kunt snuiven. Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

 • Dag 15-16 Seychellen – Amsterdam

  Uw heerlijke Seychellen reis komt helaas ten einde. Via Dubai vliegt u terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt. 

 • Fanatieke duikers en snorkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen gedurende een verblijf op Denis Island. Dit koraaleiland ligt op 95 kilometer ten noorden van het hoofdeiland Mahe. Op het noordelijke puntje van het eiland vindt u Denis Island Lodge, de...
 • The H Resort Beau Vallon Beach is een boutique hotel aan de baai van Beau Vallon op het paradijselijke eiland Mahé. Het resort biedt luxe villa’s die de essentie van de Seychellen weergeven. De accommodaties zijn naast de moderne faciliteiten...
 • Dhevatara Beach is een intiem boutique hotel, met slecht tien suites die alle uniek zijn ingericht. Het interieur is voorzien van Afrikaanse, Victoriaanse, Indiase en natuurlijke tinten. De ruime suites hebben uitzicht op zee of op de weelderige tuin....
Route
Heerlijk ontspannen eilandhoppen op de Seychellen. U gaat langs drie prachtige eilanden. Tijdens de reis begint u met een aantal dagen op Praslin, waarna u doorvliegt naar Denis Island. Tot slot verblijft u op Mahé. Geniet van rust, prachtige stranden en de mooie natuur.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.