Eilandhoppen Mozambique

10-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 6.745 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Bezoek eilanden voor de kust van Mozambique
 • Geniet van de luxueuze Anantara service
 • Verblijven in schitterende villa’s
 • Kom tot rust op de hagelwitte stranden
 • Paradijselijke Quirimbas Archipel
 • Ontdek kleurrijke koraalriffen

Ontdek het beste van de twee archipels: de Bazaruto Archipel en de Quirimbas Archipel! Geniet van de parelwitte stranden omringd met palmbomen die wuiven in de wind op de paradijselijk eilanden en ervaar een service van topniveau in de luxe Anantara resorts.

In dit reisprogramma is een overnachting opgenomen in Maputo, daar er geen directe lijndienstverbindingen zijn tussen de twee resorts. Een prive vervoer mogelijkheden, bijvoorbeeld helikopter, zijn te bespreken. Vanuit Maputo zijn er diverse excursies te ondernemen, waaronder: een city tour door het multiculturele centrum, een safaritocht naar Hlane Royal National Park in Swaziland (volle dag tour), snorkeltour naar Santa Maria en Inhaca Island. Om een van deze tours te ondernemen, adviseren wij om een de reis met minimaal één overnachting in Maputo uit te breiden.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, binnenlandse vluchten, privé transfers en overnachtingen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

De officiële taal van Mozambique is Portugees, alhoewel er verschillende talen worden gesproken?

Programma Accommodaties
 • Dag 1: Amsterdam – Johannesburg

  Vandaag vliegt u van Amsterdam rechtstreeks met KLM naar Johannesburg, waar u in de avond aankomt. U wordt welkom geheten en naar uw hotel gebracht op de luchthaven van Johannesburg waar u verblijft alvorens u naar Mozambique reist.

 • Dag 2: Johannesburg - Vilanculos

  Na het ontbijt gaat u op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven van Johannesburg OR Tambo en checkt u in voor uw vlucht naar Vilanculos in Mozambique. Na aankomst op de luchthaven wordt u per privétransfer naar de haven gebracht en vervolgens per boottocht reist u naar het luxueuze Anantara Bazaruto Island Resort gebracht. De duur van deze overtocht per boot bedraagt ongeveer 45 minuten. Een alternatieve transfer is per helikopter (tegen een meerprijs), duur ca 15 minuten.

 • Dag 3 - 4: Anantara Bazaruto Island Resort

  Deze dagen heeft u ter vrije besteding in het Anantara Bazaruto Resort. Het ruime opgezette resort biedt u de perfecte combinatie van ontspanning en het ondernemen van activiteiten. Het activiteitencentrum van het resort biedt vele mogelijkheden, waaronder boottochten, watersporten, dune boarden, eilandtochten en paardrijden. Uiteraard kunt u ook prachtige duiken maken, geschikt voor alle niveau's, in het onderwaterparadijs van het beschermde Bazaruto Marine National Park. Deze dagen kunt u zich ook laten verwennen door een uitgebreide behandeling in de luxe spa.

 • Dag 5: Anantara Bazaruto – Vilanculos – Maputo

  U laat Bazarato achter u en reist per boot naar het vasteland vanwaar u per privétransfer naar de luchthaven van Vilanculos wordt gebracht. Vanuit Vilanculos vliegt u naar Maputo. Indien u comfortabeler wilt reizen kunnen wij uiteraard de opties voor een privé verbinding tussen beide accommodaties bespreken. Eenmaal aangekomen in Maputo checkt u in en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Maputo heeft zeker meer te bieden en het is zeker te overwegen om dit reisprogramma uit te breiden met minimaal één extra overnachting in het historische Maputo. Het unieke Maputo is een multiculturele stad, waar Latijnse en Afrikaanse smaken harmonieus samen komen.

 • Dag 6: Maputo – Pemba – Anantara Medjumbe

  Vanuit Maputo vliegt u naar Pemba, gelegen in het noorden van Mozambique. Vanuit Pemba vliegt u in slechts drie kwartier naar een paradijselijk privé eiland waar u uzelf compleet kunt overgeven aan de idyllische eiland droom! Dit schitterende eiland van de Quirimbas archipel strekt ich uit over de noordelijke kustlijn van Mozambique. Een van 's werelds beste koraalriffen, de mogelijkheid tot het spotten van walvissen en dolfijnen en de uitgestrekte stranden zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

 • Dag 7 - 8: Anantara Medjumbe Island Resort & Spa

  Deze dagen kunt u genieten van de tropische sferen. In tegenstelling tot uw verblijf op Bazaruto Island, is uw verblijf Medjumbe Island kleinschaliger. Het privé eiland ligt in een beschermd gebied en biedt een eindeloze horizon gevuld met witte stranden, tropische lagunes en de hemelsblauwe zee van de Indische Oceaan. Ga opzoek naar de jaarlijkse passerende walvissen (tussen juli en oktober) en dolfijnen (gehele jaar). Duik tussen enkele van de ‘s werelds beste riffen. Luier op verlaten stukken strand terwijl de zeeschildpadden naar de kust komen om hun eieren te leggen (tussen oktober en april). Zowel in het Anatara Bazaruto Island Resort als het Anantara Medjumbe Island Resort verblijft u op basis van ontbijt, lunch, dinner en lokale drankjes.

 • Dag 9 - 10: Medjumbe Island – Pemba – Johannesburg - Amsterdam

  U verlaat het eiland en vliegt naar de luchthaven van Pemba. Vanuit Pemba vliegt u, via Johannesburg, terug naar Amsterdam. De volgende dag landt u op Amsterdam Schiphol en kijkt u terug op een paradijselijke reis.

 • De City Lodge op de luchthaven van Johannesburg is een comfortabel hotel voor uw eerste of laatste overnachting in Zuid-Afrika. Het hotel ligt op loopafstand van de aankomsthal van de luchthaven, waardoor u niet afhankelijk bent van een shuttlebusje of...
 • Op de noordpunt van Bazaruto Island, het grootste eiland van de Bazaruto archipel, ligt het Anantara Bazaruto Island Resort & Spa. U bereikt dit paradijselijke eiland per helikopter met een vlucht van circa 30 minuten vanuit Vilanculos of geniet van...
 • Southern Sun Maputo is gelegen aan het strand van de Maputobaai. Het hotel beschikt over verschillende type kamers en suites. De kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer met eventueel een aparte douche. De suites beschikken optioneel over extra slaapkamers...
 • Anantara Medjumbe Island Resort biedt een verblijf in de paradijselijke Quirimbas archipel. Op een eiland aan de kust van Mozambique liggen twaalf villa's aan het strand. Hier kunt u ontspannen op uw eigen terras, in de hangmat, of verkoeling zoeken in...
Route
Ervaar complete ontspanning verwerkt met de diversiteit van Mozambique in deze reis. Twee verschillende resorts in het uitgestrekte Mozambique, alsmede de hoofdstad van het land, Maputo.