Business Experience China

8-daagse business reis
Nu vanaf € 4.995 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Leer zaken doen met China
 • Beste mix van theorie en bedrijfsbezoeken
 • Professionele sprekers
 • Een op maat gemaakte bedrijfsmatching
 • Maak kennis met andere andere ondernemers
 • Unieke toeristische ervaringen

In 2019 kunt u deel uitmaken van een select gezelschap van ondernemers die deels gezamenlijk China gaan verkennen.

Gedurende dit 8-daagse programma gaat u onder begeleiding van Dhr. Paul van Hek, oprichter en senior partner RedFoxBlue, kennis maken met zakelijk China. Dit alles met ondersteuning voor het zakelijke gedeelte vanuit 1421 Consulting Group en We R Asia en voor het toeristische gedeelte vanuit Experience Travel.

Voor belangstellende organiseren wij een speciale informatiebijeenkomst op donderdag 29 november 2018 in 's-Hertogenbosch. Indien u interesse heeft neemt u dan contact met ons op.

Data & prijzen

12 t/m 19 mei 2019
Prijzen vanaf € 4.995,- per persoon is op basis van 1 persoon in een 1-persoonskamer

Opties & inbegrepen

Inclusief vluchten, overnachtingen en een uitgebreid zakelijk programma onder leiding van Paul van Hek.

Wist u dat
 • China zich razendsnel ontwikkelt van de transitie ‘gemaakt in China’ naar ‘uitgevonden in China’
 • China en India nummer 1 en 2 zullen zijn ten aanzien van economische grootmachten
Programma
 • Dag 1, zondag: Amsterdam – Hong Kong

  In de middag vertrekt u met de groep vanaf Amsterdam Schiphol voor uw vlucht naar Hong Kong.

 • Dag 2, maandag: Hong Kong

  Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en lokale vertegenwoordiging in Hong Kong en naar uw hotel gebracht. Na een kort opfris moment begint u aan uw programma in Hong Kong. U bezoekt een zogenoemde co-working space met talloze innovatieve start-ups en combineert dit met lezingen over het zaken doen met en in China. Aansluitend zult u een bezoek brengen aan Victoria Peak, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de hele stad. Met de Peak tram reist u naar het hoogste punt van Hong Kong op zo’n 550 meter.
  De komende nacht verblijft u in het Harbour Grand Kowloon in Hong Kong op basis van een 1-persoonskamer type Courtview Room.

 • Dag 3, dinsdag: Hong Kong – Dongguan

  Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. In circa 1 uur rijdt u naar de grens van Hong Kong met de stad Shenzhen, de Silicon Valley van China. We bezoeken innovatieve giganten als Huwaei en Tencent (Wechat) en u beleefd SMART City Shenzhen. Hier heeft u een ontmoeting met enkele interessante start-ups in combinatie met relevante lezingen en presentaties.
  De komende 3 nachten verblijft u in het Good View Hotel Tangxia in Dongguan (tussen Shenzhen en Guangzhou in) op basis van een 1-persoonskamer type Superior Room.

 • Dag 4 en 5, woensdag en donderdag: Dongguan

  Gedurende deze twee dagen heeft u een uitgebreid programma in Shenzhen en Guangzhou. U bezoekt het succesvolle SHV Energy, het grootste familiebedrijf van Nederland, waar CEO Maarten Bijl (o.a. spreker op het Global World Forum) zijn ervaringen deelt. Tevens bezoekt u het zeer innovatieve BYD, de snelst groeiende fabrikant van o.a. elektrische auto’s en bussen. Naast het bezoek aan een innovatief productiebedrijf staat een fietstour door Guangzhou op het programma. Feitelijk de beste manier om deze stad echt te zien en de transitie van oude stad naar hypermoderne metropool te voelen.
  De mogelijkheid wordt u geboden ruim voor uw vertrek naar China door 1421 Consulting Group of We R Asia een audit te laten uitvoeren. Zij bekijken dan op basis van uw bedrijfsprofiel en wensen welke Chinese bedrijven een goede match zouden zijn. De uitkomsten van deze matchmaking sessies zorgen ervoor dat u tijdens de reis een 1 op 1 meeting heeft met een voor u relevant en passend bedrijf.

 • Dag 6, vrijdag: Dongguan – Guangzhou – Beijing

  Vanuit Dongguan wordt u naar de luchthaven van Guangzhou gebracht voor uw vlucht naar Beijing. Na aankomst wordt u naar het Pan Pacific Hotel Beijing gebracht waar u de komende 2 nachten zult verblijven.
  Tijdens een presentatie zal Peter Pronk, oprichter en CEO van 1421 Consulting Group, u inspireren met zijn verhalen en ervaringen. U bezoekt tevens een Nederlands bedrijf gevestigd in deze regio om meer te leren over de do’s en dont’s.
  Deze avond maakt u kennis met de Hutongs van Beijing tijdens een culinaire privé tour.

 • Dag 7, zaterdag: Beijing

  In de ochtend bezoeken we het Mutianyu deel van de Chinese Muur, op ca. 70 km ten noorden van de stad, waarbij u uiteraard de mogelijkheid heeft over de muur te wandelen.
  Halverwege de middag zullen we terug zijn in de stad en nog een tweetal bedrijven bezoeken.

 • Dag 8, zondag: Beijng – Amsterdam

  U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw ochtendvlucht terug naar Amsterdam. Aan het einde van de middag arriveert u op Schiphol en hopen we dat u terug kijkt op een leerzame en succesvolle reis!

Route
Het grootste deel van de reis verblijft u in de omgeving van Dongguan van waaruit u Shenzhen en Guangzhou gemakkelijk kunt bezoeken. Hong Kong en Beijing zullen echter ook zeker tot de verbeelding spreken zowel op zakelijk als toeristisch gebied.
Jan Janse bezocht China

Je verwachtingen worden altijd overtroffen.

 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen