Business Experience China

8-daagse business reis
Nu vanaf € 4.995 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Leer over het zaken doen in en met China
 • Bezoek vooraanstaande bedrijven
 • Raak geïnspireerd door top sprekers en ondernemers
 • Een op maat gemaakte bedrijfsmatching
 • Leer van je collega ondernemers (reisgenoten)
 • Unieke toeristische ervaringen

In 2019 is zowel in mei als november een select gezelschap van ondernemers deels gezamenlijk China gaan verkennen. Gedurende dit 8-daagse programma onder begeleiding van Dhr. Paul van Hek, oprichter en senior partner RedFoxBlue, hebben zij kennis gemaakt met zakelijk China. Bijgaand programma is ter inspiratie. Wenst u zelf een dergelijke reis te ondernemen met uw eigen gezelschap of wenst u meer informatie te ontvangen over deze specifieke invulling dan vernemen we dat graag van u.

Gedurende dit 8-daagse programma heeft het gezelschap onder begeleiding van Dhr. Paul van Hek, oprichter en senior partner RedFoxBlue, kennis gemaakt met zakelijk China. Dit alles met ondersteuning voor het zakelijke gedeelte vanuit 1421 Consulting Group en We R Asia en voor het toeristische gedeelte vanuit Experience Travel.

Data & prijzen

Voor 2020 nog nader te bepalen voorjaar en/of najaar.
Prijzen vanaf € 4.995,- per persoon is op basis van 1 persoon in een 1-persoonskamer

Opties & inbegrepen

Inclusief vluchten, overnachtingen en een uitgebreid zakelijk programma onder leiding van Paul van Hek.

Wist u dat

China zich razendsnel ontwikkelt van de transitie ‘gemaakt in China’ naar ‘uitgevonden in China’

Programma
 • Dag 1, zondag: Amsterdam – Hong Kong

  In de middag vertrekt u met de groep vanaf Amsterdam Schiphol voor uw vlucht naar Hong Kong.

 • Dag 2, maandag: Hong Kong

  Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en lokale vertegenwoordiging in Hong Kong en naar uw hotel gebracht. Na een kort opfris moment begint u aan uw programma in Hong Kong.  Rijdend door de stad gaat u naar het meest gerenomeerde en luxueze hotel van Hong Kong, het Ritz Carlton. In de hoogste hotelbar ter wereld, op de 134e verdieping genaamd Ozone, geniet u van een lunch met een overweldigend uitzicht over de stad. Experts van Hong Kong Invest vertellen u tijdens de lunch meer over het zaken doen in en met China, innovaties in o.a. de logistieke sector en uiteraard over speciale positie welke Hong Kong nog steeds inneemt.

   

  Aansluitend zult u een bezoek brengen aan Victoria Peak, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de hele stad. Met de Peak tram reist u naar het hoogste punt van Hong Kong op zo’n 550 meter.

   

  De komende nacht verblijft u in het Harbour Grand Kowloon in Hong Kong op basis van een 1-persoonskamer type Courtview Room.

 • Dag 3, dinsdag: Hong Kong – Shenzhen

  Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel. In circa 1 uur rijdt u naar de grens van Hong Kong met de stad Shenzhen, de Silicon Valley van China. Naar groei en innovaties bekeken waarschijnlijk al het grootste digitale innovatie centrum wereldwijd. Vroeger een vissersdorp en maar nu een enorme stad met bijna 20 miljoen, met name jonge en energieke, Chinezen.

   

  We bezoeken innovatieve giganten als Huawei en u beleeft SMART City Shenzhen. Hier heeft u een ontmoeting met enkele interessante start-ups in combinatie met relevante lezingen en presentaties.

   

  In de middag gaat u met de experts van 1421 de stad in om te zien en te voelen wat er gebeurt op het gebied van digitale innovaties, waaronder een bezoek aan de bekende Huaqiangbei Markt.

   

  De komende nacht verblijft u in het Shangri-La Hotel Shenzhen op basis van een 1-persoonskamer type Superior Room.

 • Dag 4, woensdag: Shenzhen - Guangzhou

  Gedurende de komende twee dagen heeft u een uitgebreid programma in Shenzhen en Guangzhou. U bezoekt het succesvolle SHV Energy, het grootste familiebedrijf van Nederland, waar CEO Maarten Bijl (o.a. spreker op het Global World Forum) zijn ervaringen deelt. Tevens bezoekt u het zeer innovatieve BYD, de snelst groeiende fabrikant van o.a. elektrische auto’s en bussen. Naast het bezoek aan een innovatief productiebedrijf staat een fietstour door Guangzhou op het programma. Feitelijk de beste manier om deze stad echt te zien en de transitie van oude stad naar hypermoderne metropool te voelen.

   

  De mogelijkheid wordt u geboden ruim voor uw vertrek naar China door 1421 Consulting Group of We R Asia een audit te laten uitvoeren. Zij bekijken dan op basis van uw bedrijfsprofiel en wensen welke Chinese bedrijven een goede match zouden zijn. De uitkomsten van deze matchmaking sessies zorgen ervoor dat u tijdens de reis een 1 op 1 meeting heeft met een voor u relevant en passend bedrijf.

   

  De komende nacht verblijft u in het Sheraton Guangzhou Hotel op basis van een 1-persoonskamer type Deluxe Room.

 • Dag 5, donderdag: Guangzhou – Beijing

  Aan het einde van de dag, na wederom een uitgebreid programma in Guangzhou, wordt u naar het treinstation gebracht van Guangzhou voor de treinreis naar Beijing. In een comfortabele, zogenoemde soft sleeper cabine, reist u in hoge snelheid naar het noorden van China. Hierdoor verliezen we geen reistijd en heeft u tevens een aanvullende bijzondere ervaring.

 • Dag 6, vrijdag: Beijing

  Vroeg in de ochtend komt u aan in Beijing. Na aankomst wordt u naar het Pan Pacific Beijing gebracht waar u de komende 2 nachten zult verblijven op basis van een 1-persoonskamer type Deluxe Room.

   

  In de ochtend bezoekt u Tom Dillen, eigenaar van bureau Greenkern. Tom is een expert als het gaat om innovatie in China en met name binnen de auto industrie en de markt van mobiliteit, consumenten producten, merken in China en het veranderende gedrag van Chinezen.

   

  In de middag maakt u kennis met 2 prachtige en zeer succesvolle Nederlandse ondernemingen in China; Fokker Elmo en Boon Edam. Fokker Elmo is wereld marktleider in bedradingen in vliegtuigen en heeft een extreem succesvolle LEAN productie methode doorgevoerd. Boon Edam laat zien hoe je als Nederlands bedrijf marktleider kan worden op de premium markt van draaideuren en toegangspoortjes.

   

  In de avond wacht ons een bijzondere verrassing. Een diner in de residentie van de Nederlandse ambassadeur en uiteraard met de Nederlandse ambassadeur (mits geen andere urgente verplichtingen).

 • Dag 7, zaterdag: Beijing

  Heel vroeg in de ochtend bezoeken we het Mutianyu deel van de Chinese Muur, op ca. 70 km ten noorden van de stad, waarbij u uiteraard de mogelijkheid heeft over de muur te wandelen. Hier, op deze speciale plek, zal Peter Pronk, oprichter van 1421 Consulting Group en nu directeur van EUsme centre, u inspireren met zijn verhalen en ervaringen. Hij kan als geen ander met passie en humor vele relevante anekdotes vertellen over het zaken doen in China. 

   

  In de middag, na terugkomst in de stad, heeft u gelegenheid tot vrije besteding. U verblijft niet al te ver van de Verboden Stad en kunt u eventueel op eigen gelegenheid gaan verkennen.

   

  De laatste avond duikt u onder in de Hutongs van Beijing tijdens een culinaire privé tour!

 • Dag 8, zondag: Beijng – Amsterdam

  U wordt naar de luchthaven gebracht voor uw ochtendvlucht terug naar Amsterdam. Aan het einde van de middag arriveert u op Schiphol en hopen we dat u terug kijkt op een leerzame en succesvolle reis!

Route
U reist van het zuiden, beginnend in Hong Kong, langzaam richting het noorden. Via Shenzhen en Guangzhou reist u vervolgens per hogesnelheidstrein naar Beijing. Een indrukwekkende route die u zeker tot de verbeelding zullen spreken zowel op zakelijk als toeristisch gebied.
Jan Janse bezocht China

Je verwachtingen worden altijd overtroffen.

 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica