Bijzonder West-Canada

12-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 12.645 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Culinair genieten
 • Sfeervolle en luxueuze accommodaties
 • Verblijf in stijl op een ranch
 • Ontdek de groene metropool Vancouver
 • Unieke wilderniservaring
 • Op zoek naar beren en walvissen

Ontdek het prachtige West-Canada met verblijf in de mooiste accommodaties. Geniet in stijl van de indrukwekkende natuur.

Het westen van Canada herbergt vele natuurschatten. Uw reis begint in de metropool Vancouver, met een mooie ligging tussen de bergen en de Grote Oceaan. U heeft alle tijd om deze groene stad met uitstekende restaurants, theaters en interessante musea te verkennen. Daarna vliegt u naar de Siwash Lake Ranch in het binnenland van British Columbia. Siwash Lake is een echte westernranch met het comfort van een luxe boetiekhotel. Geniet van de uitstekende service en culinaire maaltijden. Tijdens uw verblijf krijgt u een eigen paard toegewezen, waarmee u de mooie omgeving kunt verkennen. Naast paardrijden zijn er tal van andere buitenactiviteiten die u kunt ondernemen, zoals kanotochten en natuurexcursies. U keert terug naar Vancouver voor een overnachting om vervolgens verder te reizen naar het Nimmo Bay Resort. Deze afgelegen lodge bereikt u met een binnenlandse vlucht en watervliegtuig. In een intieme setting geniet u van de immense natuur. Zo bieden alle negen houten cabins uitzicht over de baai. Elke dag zijn er begeleide excursies en verkent u de prachtige natuur. Zo gaat u per boot op zoek naar beren, walvissen en ander wildlife. U kunt het arrangement ook uitbreiden met tochten per helikopter. ’s Avonds geniet u van een heerlijke maaltijd, bereid met vers gevangen vis. Op een plek als deze doet u de ultieme wilderniservaring op. Na een laatste overnachting in Vancouver, keert u terug naar huis.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, binnenlandse vluchten, overnachtingen, een aantal maaltijden en activiteiten inbegrepen. 

Wist u dat
 • Het groene Stanley Park in Vancouver beslaat maar liefst 404 hectare en is daarmee ruim tien procent groter dan het New Yorkse Central Park.
Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam - Vancouver

  Per KLM vliegt u naar Vancouver. Na aankomst op de luchthaven wordt u per privétransfer naar het luxe Fairmont Pacific Rim hotel in het centrum van Vancouver gebracht. 

 • Dag 2 Vancouver

  Een vrije dag om een aantal bezienswaardigheden in de wereldstad Vancouver te bekijken. Daarnaast kunt u er culinair genieten in uitstekende restaurants en vindt u er kleine hippe boetiekwinkeltjes.

 • Dag 3 Vancouver - 70 Mile House

  Per privétransfer wordt u naar de luchthaven gebracht en vliegt u naar Williams Lake. Vervolgens wordt u naar de Siwash Lake Guest Ranch gebracht, midden in de ongerepte wildernis.

 • Dag 4 70 Mile House

  Geniet van een exclusieve en authentieke Canadese ervaring. U verblijft in een sfeervol en luxueus ingerichte canvas tent met privébadkamer. Persoonlijke aandacht en uitstekende maaltijden staan hoog in het vaandel.

 • Dag 5 70 Mile House

  Dagelijks heeft u keuze uit diverse activiteiten onder begeleiding van uw eigen gids. Ook krijgt u voor uw gehele verblijf een eigen paard toegewezen, waarmee u eropuit kunt trekken. 

 • Dag 6 70 Mile House - Vancouver

  U keert terug naar Vancouver voor een overnachting, voordat u verder reist naar uw volgende bijzondere natuurervaring.

 • Dag 7 Vancouver - Port Hardy

  Vanaf Vancouver vliegt u naar Port Hardy, waar u overstapt en met een watervliegtuig naar het Nimmo Bay Resort wordt gebracht. Deze lodge ligt midden in de wildernis van het Great Bear Rainforest.

 • Dag 8-9 Port Hardy

  Vanuit Nimmo Bay onderneemt u dagelijks diverse activiteiten en gaat u op zoek naar onder andere beren en walvissen. ’s Avonds bij het kampvuur geniet u met een glaasje wijn van de ondergaande zon. 

 • Dag 10 Port Hardy - Vancouver

  Na deze unieke ervaring keert u terug naar Vancouver voor een laatste overnachting.

 • Dag 11-12 Vancouver - Amsterdam

  Per transfer wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. Hier komt u de volgende dag aan.

 • Fairmont Pacific Rim is een tophotel in een gebied met een rijke en intrigerende historie. Het hotel ligt op een ideale lokatie, nabij de haven en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Vancouver. Vanuit het hotel heeft u een schitterend...
 • Siwash Lake Guest Ranch is een unieke en exclusieve plek, omringd door de ongerepte wildernis van de Cariboo-regio. Een verblijf op deze intieme ranch is een exclusieve Canadese ervaring. U overnacht in authentieke suites in de ranch of in luxe safaritenten,...
 • Midden in de wildernis van het Great Bear Rainforest, langs de verlaten kust van British Columbia, ligt het unieke Nimmo Bay Wilderness Resort. Dit intieme resort wordt gerund door de familie Murray, die u gastvrij zal ontvangen. Het resort is uitsluitend...
Route
Tijdens deze reis draait het om de ultieme natuurervaring. U wisselt uw moderne stadshotel af met een verblijf op een luxe ranch en in een afgelegen wildernis lodge. Samen met uw gids trekt u eropuit en verkent u de prachtige natuur van West-Canada.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.
 • onze specialisten
  Merel Marks, specialist in Noord-Amerika, Oceanië en Midden-Amerika. U bereikt Merel op nr. 073 - 548 20 60.
  Merel Marks
  Expertise: Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, USA, Costa Rica, Thailand, Maleisië en Dubai.
 • onze specialisten
  Chloë Massar, Latijns-Amerika, Azië & Oceanië specialist. U bereikt Chloë op nr. 073 - 548 20 60.
  Chloë Massar
  Expertise: Australië, Bolivia, Borneo, Cambodja, Canada, Colombia, Ecuador, Filipijnen, Galápagos eilanden, Indonesië, Laos, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland & Peru.