Bijzonder Polynesië

13-daagse reis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 4.995 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Eilandhoppen
 • Inclusief binnenlandse vluchten
 • Ontdek de heerlijke Polynesische keuken
 • Ontspannen aan het lagune zwembad
 • Zeer goede duikmogelijkheden
 • Upgrade naar 'overwater bungalow' mogelijk

Ontdek bijzonder Polynesië met deze 13-daagse reis waarbij u de eilanden Tahiti, Raiatea, Bora Bora en Tikehau combineert. Ontspan in de luxe accommodaties, wandel over de mooiste zandstranden en geniet van de heerlijk gerechten die de koks voor u klaarmaken.

Duik in de geschiedenis van de ontdekkingsreizigers die in Frans-Polynesië het aardse paradijs vonden. Tahiti klinkt het meest bekend en Bora Bora wellicht het meest tropisch, maar deze gecombineerde reis laat u kennis maken met verschillende eilanden. U kunt achteraf beslissen welk vulkanisch eiland uw persoonlijke favoriet wordt! Geniet van prachtige zonsondergangen, een azuurblauwe zee en de prachtige koraalriffen waar wij graag voor u een duik- of snorkelexcursie regelen.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw overnachtingen met ontbijt, binnenlandse vluchten en transfers inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat
 • Bora Bora het filmdecor was voor de film “Hurricane” uit 1977?

 • Van alle bewoners in Frans-Polynesië, er 60% op Tahiti woont?

Programma
 • Dag 1-2 Amsterdam - Tahiti

  U vliegt met KLM via Los Angeles naar de hoofdstad van Tahiti, Papeete. Tahiti bestaat uit twee vulkanen en maakt onderdeel uit van de benedenwindse eilanden in de Stille Zuidzee. Papeete is een levendige havenstad met mooie winkels en leuke restaurants. Het bergachtige binnenland is leuk om te verkennen op een jeep-excursie.

 • Dag 3-5 Tahiti - Raiatea

  U vliegt met een binnenlandse vlucht door naar de bovenwindse eilanden, naar Raiatea. Dit eiland gaat echt om de natuur. De dichtbegroeide jungle en het rif om het eiland nodigen uit om op pad te gaan. U kunt met een gids het eiland verkennen of een leuke boottocht maken waarbij u ook een bezoek brengt aan het naastgelegen eiland Tahaa. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een snorkel opzetten en de zee in duiken op zoek naar de prachtige onderwaterwereld van Polynesië.

 • Dag 6-8 Raiatea – Bora Bora

  Bora Bora werd als eerst door een Nederlander ontdekt, nog voordat James Cook voet aan wal zette. Dit tropische eiland spreekt tot de verbeelding met de prachtige resorts, grillige kustlijn en azuurblauwe lagunes. Ook u verblijft op één van die prachtige resorts, in het Sofitel Bora Bora Private Island. Geniet van de zon, lange strandwandelingen of ga met een gids op zoek naar kleurrijke vissen, haaien en stingray ’s en sluit de dag af met een lokaal Polynesische maaltijd.

 • Dag 9-11

  U vliegt door naar het laatste eiland in deze bijzondere rondreis. Tikehau is een ovaalvormig atol en is vooral bekend om de ‘springende’ mantaroggen. Het is tevens een bijzondere bestemming voor vogelliefhebbers omdat er een belangrijk vogelbroedgebied ligt. U verblijft in het luxe Tikehau Pearl Beach Resort, één van de weinige resorts op dit rustige en relaxed eiland.

 • Dag 12 Tikehau – Tahiti – Amsterdam

  Vanuit Tikehau vliegt u terug naar Tahiti en van daaruit via Los Angeles door naar Amsterdam.

 • Dag 13 Aankomst Amsterdam

  Vandaag landt u weer op de luchthaven van Schiphol.

Route
Een bijzondere rondreis langs verschillende, exotische eilanden in Frans-Polynesië. Start uw reis op Tahiti en reis via Bora Bora naar onder meer het rustige Tikehau. Ontdek uw favoriete tropische paradijs en geniet van de kleurrijke onderwaterwereld, de culinaire lokale gerechten en vriendelijke bevolking terwijl van van eiland naar eiland hopt per vliegtuig.