Bijzonder Lapland

8-daagse rondreis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 6.350 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Zie het Noorderlicht
 • Verblijf in het Aurora Safari Camp
 • Exclusief diner op het ijs
 • Hondensleetocht door de widernis
 • Tocht per hovercraft

Een bijzondere reis door Zweeds Lapland vol unieke activiteiten en accommodaties. Verblijf in het bijzondere Treehotel en wordt een met de natuur in het Aurora Safari Camp. U verkent het sneeuwlandschap per hondenslee en hovercraft en gaat 's avonds op zoek naar het Noorderlicht.

Ontdek het beste van Zweeds Lapland tijdens deze bijzondere reis vol unieke activiteiten en accommodaties. Uw Lapland-avontuur begint in Luleå. In 8 dagen verkent u de uitgestrekte sneeuwvlakten per sneeuwscooter, hondenslee, sneeuwschoenen en langlaufski's. Ook maakt u een unieke tocht per hovercraft over de ijsvlakte van de Botnische Golf. Na de dagelijkse activiteiten is het goed toeven in de luxe, unieke accommodaties. Zo overnacht u letterlijk in de bomen van het Treehotel en gaat u terug naar de natuur in het Aurora Safari Camp. 's Avonds zal u vrijwel zeker kunnen genieten van de voorstelling van het Noorderlicht. Een reis vol avontuu, voor wie Lapland op unieke wijze wil verkennen.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht,  overnachtingen, dagelijks ontbijt en diner en genoemde activiteiten inbegrepen.

Wist u dat
Programma Accommodaties
 • Dag 1 Amsterdam - Luleå

  Via Stockholm vliegt u naar Lulea, de hoofdstad van Zweeds Lapland. Na aankomst wordt u opgewacht en per privétransfer naar uw hotel gebracht. De komende 2 nachten overnacht u op een wel heel bijzondere lokatie, in het Treehotel. Na een diner start de eerste bijzondere excursie. Onder begeleiding van een fotograaf gaat u op zoek naar het Noorderlicht, waarbij u de belangrijkste technieken leert voor het fotograferen van dit bijzondere natuurverschijnsel. U zult hier tijdens het vervolg van de reis zeker profijt van hebben.

 • Dag 2 Tocht per sneeuwscooter, genieten in de spa

  Doorkruis het weidse sneeuwlandschap per sneeuwscooter onder begeleiding van een deskundige gids. Na terugkomst in het hotel betrekt u een andere bijzondere kamer, zodat u de bijzondere architectuur van het hotel optimaal kunt ervaren. In de middag is het tijd voor ontspanning tijdens een heerlijke spa-behandeling in de Treespa. Een driegangendiner sluit de dag af.

 • Dag 3 Harads - Luleå

  Na het ontbijt wordt u naar de volgende accommodatie gebracht, gelegen in de Lulea-archipel. Hier wordt u verwelkomd met een wel heel speciaal diner. Tijdens het Dinner on Ice, dineert u bij kaarslicht op de ijsvlakte van de Botnische Golf.

 • Dag 4 Hovercraft-excursie en sneeuwschoenwandeling

  Vandaag staat een bijzonder excursie op het programma. Per hovercraft verkent u de ijsvlakte van de Botnische Golf. Onderweg is er voldoende tijd voor een wandeling op de ijsvloer op zoek naar arenden en zeehonden. Na wat tijd om te ontspannen in de lodge en diner, trekt u er met sneeuwschoenen op uit, op zoek naar het Noorderlicht. Uw gids weet zeker de best  observatieplek te vinden. 

 • Dag 5 Luleå - Aurora Safari Camp

  Na het ontbijt wordt u naar de volgende bijzondere overnachtingsplaats gebracht, Aurora Safari Camp. Hier ervaart u Lapland in de meest pure vorm. U verblijft in een comfortabele tent midden in de natuur. Overdag kunt u gebruikmaken van de sneeuwschoenen, fietsen of stepslee en op eigen gelegenheid de omgeving verkennen.

 • Dag 6 Huskytocht en Noorderlicht

  Na het ontbijt staat een groep Siberische huskies voor u klaar, voor een tocht per hondenslee. Tijdens dit avontuur bestuurt u uw eigen slee, de ultieme Laplandervaring! Na de lunch heeft u tijd ter vrije besteding, totdat u 's avonds met een gids wederom op zoek gaat naar het Noorderlicht.

 • Dag 7 Aurora Safari Camp - Harads

  De laatste nacht van uw reis brengt u door in de comfortabele Loggers Lodge. Hier kunt u in alle luxe bijkomen van uw avontuur. Na een warm bad of sauna kunt u er in de middag met een gids voor de laatste maal op uittrekken tijdens een wandeling of een langlauftocht. Na een diner van lokale ingrediënten, dat geheel naar uw smaak kan worden bereid, geniet u nog eenmaal van het Noorderlicht. Er is hiervoor geen betere plaats dan de jacuzzi.

   

 • Dag 8 Harads - Luleå

  Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Lulea gebracht voor de terugvlucht naar Amsterdam.

 • In harmonie leven met de natuur, maar tegelijkertijd kunnen genieten van ultiem comfort. Dat was de droom die 6 bekende ontwerpers en architecten hebben verwezenlijkt met de bouw van het Treehotel. Zij hebben ieder op unieke wijze deze droom weten om...
 • Het Aurora Safari Camp is een bijzondere accommodatie met vrijgelegen samitenten in de bossen van Zweeds Lapland. Zelfs bij -37°C geniet u binnen nog van een behaaglijke warmte na een dag in de sneeuw te hebben doorgebracht. U kunt er genieten van de...
 • Het karakteristieke Zweedse cottage van de Pine Bay Lodge ligt aan de rand van de Luleå-archipel. Dit unieke wildernisgebied heeft slechts 100 inwoners, maar 1300 eilandenm, die 's winters omringd worden doo een dikke laag zee-ijs. In het knusse guesthouse...
 • Wilt u zich echt alleen op de wereld voelen, te midden van de wildernis van Zweeds Lapland? Kies dan voor een verblijf in de privé-cabin van de Logger's Lodge. Deze lodge ligt in de bossen, op 5 kilometer afstand van het volgende huis. Vanuit de lodge...
Route
Een bijzondere reis door Zweeds Lapland vol unieke activiteiten en accommodaties. Verblijf in het bijzondere Treehotel en wordt een met de natuur in het Aurora Safari Camp. U verkent het sneeuwlandschap per hondenslee en hovercraft en gaat 's avonds op zoek naar het Noorderlicht
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.