thema's

Themareizen op maat

U kunt op veel manieren reisinspiratie opdoen. De bestemming is vaak een uitgangspunt, maar het kan ook zo zijn dat het reisthema juist bepalend is voor uw reisbestemming. Het zegt immers veel over de manier van reizen en wat u als reiziger wilt beleven.

Een reis kan elementen van een thema bevatten, maar ook de rode draad zijn van een reis. Als u wilt, kunt u componenten uit de thema’s overnemen en aan uw eigen reis toevoegen. Ze dienen daarmee als leidraad om u te tonen wat er mogelijk is. Met de verschillende thema’s helpen we u graag op weg. Bent u op zoek naar een hele bijzondere ervaring, iets wat u maar één keer in uw leven zult meemaken? Laat u dan inspireren door de Once in a Lifetime themareizen. Bent u op zoek naar een huwelijksreis? Dan tonen we u graag de meest romantische locaties. Levensgenieters zullen zich wellicht aangetrokken voelen tot de thema’s Wine & Dine of Cruises. U kunt ook thema’s combineren. Safari en strand bijvoorbeeld kunnen elkaar, en daarmee uw reiservaring, versterken. Laat u verrassen en volg uw gevoel. Het is leuk om te ontdekken waar u uiteindelijk terecht komt in de wereld.

 • U kunt meerdere Once in a lifetime reizen maken, maar nooit dezelfde. Dat is voornamelijk omdat de gelegenheid om een wel heel unieke ervaring te beleven zich maar eenmaal voordoet. Een unieke kans dus.
 • De ranger gebaart muisstil te zijn. Zijn blik is gevestigd op de struiken schuin voor hem. Er is niets te zien, maar dan klinkt het breken van een tak en komen de bladeren in beweging…
 • Een expeditie ondernemen gaat verder dan een avontuurlijke reis maken. Dat betekent dat u de uiterste uithoeken op onze aardbol gaat bezoeken op de meest comfortabele manier. U gaat naar plaatsen waar de meeste mensen niet zijn geweest en zeer waarschijnlijk ook nooit zullen komen. Dit zijn reizen voor moderne ontdekkingsreizigers.
 • Wat als u niet alleen van de ene naar de andere plek zou reizen, maar als het reizen op zich een heerlijke belevenis zou zijn? Dat u als het ware naar een andere gemoedstoestand reist. Van vrijheid. Van ongebondenheid. Van puur genieten. Want aan boord van een exclusief, intiem cruiseschip heeft u niets aan uw hoofd, wordt u in de watten gelegd en kunt u koers zetten naar de meest afgelegen eilandengroepen.
 • In verschillende werelddelen kunt u zich laten meevoeren door inspirerende landschappen tijdens een luxe en zeer comfortabele treinreis. Deze legendarische trajecten brengen u op plekken die normaal gesproken niet of lastig bereikbaar zijn.
 • Niets anders dat de stilte doorbreekt dan het ruisen van de zee of de roep van een dier in de jungle. Genieten in het hier en nu. Luxe die staat voor het geluk van zand tussen uw tenen. Eco-chic met een hoog serviceniveau.
 • Oog voor de fijnste details. Service van ongekend hoog niveau. Een elegant ingericht suite met eigen jacuzzi of privévilla met eigen plungepool. Extreme luxury is het neusje van de zalm en beantwoordt aan alle wensen van de veeleisende reiziger.
 • Stap in een watervliegtuigje om koers te zetten naar een stil atol in de Indische Oceaan. Of overnacht in bedoeïenenstijl in een luxe tentenkamp in de woestijn en raak betoverd door de sprookjessfeer van duizend-en-een-nacht. Hoe beleeft u uw ultieme huwelijksreis?
 • Je bent nooit te jong om de wereld te ontdekken. En wat is er mooier dan met de hele familie terug te kijken op een bijzondere reiservaring? Zie met zijn allen hoe tientallen aapjes door de jungle van Costa Rica slingeren of maak bijvoorbeeld een berenexcursie in Canada.
 • Beleef natuurexcursies waarbij zich tal van spectaculaire natuurgebeurtenissen voor uw ogen voltrekken. Als documentaires die tot leven komen en voor altijd op het netvlies gebrand zijn.
 • Azuurblauw water, een met zand omzoomde kustlijn, een zacht briesje… ‘Tropisch paradijs’ klinkt cliché, maar er is geen treffender omschrijving. Hier heeft u het gevoel dat het leven niet beter kan.
 • Heeft uw team een goede prestatie geleverd, of is er een duidelijke behoefte aan teambuilding? Dan kunnen de zakelijke of incentive reizen van ExperienceTravel uitkomst bieden. Ontzorging en creativiteit staan centraal. Want teambuilden kan in de Ardennen, maar is het niet veel leuker om gezamenlijk naar Central Park in New York te gaan voor een yogasessie met aansluitend een mentale workshop? Sluit de avond af met een toast op een rooftop terras. Het levert gegarandeerd een overvloed aan nieuwe inspiratie en een versterkte samenwerking.
 • Na het succes van de introductie van de Bucketlist in 2018, herhalen we de 20 ultieme Once in a Lifetime belevenissen voor u in 2020. Inmiddels kunt u unieke reizen beleven in meer dan 60 bestemmingen. Hieruit hebben we de ultieme belevingslijst opgesteld met 20 speciale ervaringen. Niet zomaar een willekeurige opsomming, maar een uitgekiende serie van ervaringen voor moderne ontdekkingsreizigers. Op nummer 1 staat uw eigen maatwerkreis, direct gevolgd door de wereldreis. De andere bucketlistreizen maakt u vanwege het karakter van de reis, de unieke begeleiding of de bestemming in gezelschap van gelijkgestemde reizigers. Laat u verrassen door de mogelijkheden voor 2020 en de jaren erna.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.
Accommodatie
Greystoke Mahale
Voorbeeldreis
De onbekende schatten van Noord-Vietnam
Nu vanaf € 5.645
Activiteit
Architectonisch Taipei