Zweeds Lapland

Rust en ruimte zijn er in Zweeds Lapland in overvloed; u kunt er uren met een sneeuwscooter of hondenslee door de natuur dwalen zonder iemand tegen te komen.

Zweeds Lapland is uitgestrekt en ongerept, met meer bergen en gletsjers dan in Fins Lapland. Het begint ongeveer ter hoogte van de stad Umeå en loopt door tot het noordelijkste puntje van het land. In de bergen kan geskied worden, alhoewel de mogelijkheden kleinschaliger zijn dan in de Alpen. Dat de Zweden een stijlvolle kijk hebben op interieur en design, is terug te zien op de plekken waar u kunt overnachten. Een van de meest unieke accommodaties is een hotel van ijs, dat u overigens ook kunt bezichtigen zonder overnachting.

Reizen
 • Een bijzondere reis door Zweeds Lapland vol unieke activiteiten en accommodaties. Verblijf in het bijzondere Treehotel en wordt een met de natuur in het Aurora Safari Camp. U verkent het sneeuwlandschap per hondenslee en hovercraft en gaat 's avonds op zoek naar het Noorderlicht.
  Nu vanaf € 6.350 p.p.
 • Maak kennis met de lente van Zweeds-Lapland! Tijdens deze reis ervaart u het smeltende ICEHOTEL, de lange dagen vol daglicht en mag u een nacht doorbrengen in een uitkijkpost om beren te observeren. Deze reis laat u het beste zien van Zweeds-Lapland in de lente, daarnaast verblijft u in de meest bijzondere accommodaties.
  Nu vanaf € 2.195 p.p.
 • Een bijzondere reis door Zweeds Lapland inclusief een verblijf in het befaamde ICEHOTEL. U onderneemt ook diverse activiteiten, zoals een tocht per hondenslee en sneeuwscooter. Ook verblijft u midden in de natuur, de plek om het noorderlicht in al zijn glorie te aanschouwen.
  Nu vanaf € 4.995 p.p.
 • Deze 6-daagse Lapland reis biedt u een onvergetelijke eerste indruk van dit schilderachtige wintergebied. Laat u betoveren door het Noorderlicht, het ICEHOTEL en een hondensleetocht. Geniet van de prachtige winterse landschappen en kom vervolgens heerlijk bij in de sauna. Weet dat u deze reis niet gauw zult vergeten!
  Nu vanaf € 2.345 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.