Zuid-Tanzania

Het ongerepte zuiden van Tanzania wordt nog relatief weinig bezocht. De grote parken bieden een gevarieerd landschap‚ divers wild‚ unieke diersoorten en een ongerepte natuur. Daarnaast biedt deze regio van Tanzania de mogelijkheid tot diverse safari's. Een bijzondere manier om het wild en de natuur te ervaren.

Vanwege de immense omvang van de nationale parken zult u in het zuiden van Tanzania wat meer moeite moeten doen om het wild te spotten. Daarnaast is het wild minder aan mensen gewend. De afstand tussen de parken is groot‚ houdt u daarom rekening met lange reisdagen. Vanwege de prachtige natuur onderweg en de vriendelijke bevolking die u tegenkomt‚ zult u zich echter geen minuut vervelen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een fly in safari‚ waarbij u per vliegtuig naar de locaties reist. U bespaart hier vooral tijd mee‚ maar mist ook de onvergetelijke tochten door de natuur.

Reizen
 • Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eiland Zanzibar.
  Nu vanaf € 9.695 p.p.
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika