Zanzibar

Na een indrukwekkende en inspannende safari is het heerlijk ontspannen tijdens een strandverlenging. Voor de kust van Tanzania liggen de exotische eilanden voor het uitkiezen‚ de een nog paradijselijker dan de ander. Één van deze paradijzen is Zanzibar.

In het uiterste noorden van Zanzibar is het heerlijk rustig. U vindt hier slechts enkele accommodaties maar de stranden zijn net zo mooi als op de rest van het eiland. Op de meeste locaties kunt u diverse watersporten beoefenen zoals snorkelen‚ duiken en zeilen. De oorspronkelijke naam van Zanzibar is Unguja. De Arabieren waren de eerste bezoekers van het eiland. Ze werden met name aangetrokken door de handel in ivoor‚ dierenhuiden‚ kruiden en slaven. Om een goede indruk van de cultuur en historie te krijgen‚ kunt u een uitgebreide stadstour maken door de oude stad Stone Town‚ die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. In het doolhof van smalle straatjes vindt u diverse winkeltjes en bazaars.

Reizen
 • Een heerlijke combinatie: veelzijdige safari’s en ontspanning op paradijselijke stranden. U reist door wildrijke natuurparken in het noorden van Tanzania en blaast vervolgens op Zanzibar uit van uw avonturen.
  Nu vanaf € 5.625 p.p.
 • Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eiland Zanzibar.
  Nu vanaf € 9.695 p.p.
 • Beleef de hoogtepunten van Oost-Afrika tijdens een ultieme combinatie van safari en strand. Start uw reis in de Masai Mara in Kenia en ontdek de beroemde Serengeti in Tanzania, bekend om haar uitgestrekte vlaktes. Vlieg naar het minder bekende Ruaha NP en ontspan tot slot op de witte zandstranden van het tropische Zanzibar.
  Nu vanaf € 8.695 p.p.
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika