West-Australië

West-Australië is het hele jaar door een perfecte reisbestemming. De regio is gezegend met een spectaculaire diversiteit: van dieprode rotsformaties en het spankelende blauwe water van de Indische en de Zuidelijke Oceaan tot het weelderige groene landschap van de zuidelijke regio's.

In de grootste stad van West-Australië, Perth, maakt u kennis met de zorgeloze manier van leven‚ het zonnige klimaat‚ prachtige stranden en uitstekende restaurants. Vanuit Kings Park heeft u een geweldig uitzicht op stad. Ook de omgeving van Perth is absoluut de moeite waard. Na een korte rit naar het zuiden vindt u de havenstad Fremantle. Hier strijden kleurrijke straatmuzikanten en lokale artiesten om uw aandacht en ontdekt u een zeer rijke historie met veel erfgoed uit de goudkoorts periode. De ligging aan de zee‚ de prachtige oude gebouwen en straatjes en gerestaureerde cafés en restaurants‚ geven deze stad haar unieke karakter. De Margaret River regio herbergt prachtige nationale parken‚ goed gevulde wijnkelders en verlaten stranden. In het noorden van West-Australië passeert u spectaculaire rotsformaties‚ ontmoet u de dolfijnen van Shark Bay en ontdekt u de parelboerderijen van Broome.

Reizen Activiteiten
 • Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!
  Nu vanaf € 27.125 p.p.
 • Deze onvergetelijke cruise gaat rondom de wereld, wat deze reis een echte unieke beleving maakt. Het start- en eindpunt is in Los Angeles, vanwaar er westwaarts gevaren wordt. Geniet van het luxe schip, de Seven Seas Navigator, welke de komende 138 dagen uw thuis wordt.
  Nu vanaf € 69.475 p.p.
 • Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!
  Nu vanaf € 9.075 p.p.
 • Op het schip bevindt zich een lounge, een al fresco bar, een sportdek en een restaurant. In het restaurant kunt u genieten van een bestemmings-geïnspireerd menu bereid uit lokale ingrediënten. U kunt overdag zelf de vissen vangen die de chef ’s avonds...
 • U bezoekt eerst de Kings Cascade waterval en brengt daarna een bezoek aan Mitchell Falls. U vliegt verder via Kuri Bay en Montgomery Reef, broedplaats van de bultrugwalvis, richting de horizontale watervallen bij Talbot Bay. Bij Kooljaman Cape Leveque...
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.