Viti Levu

Viti Levu is het grootste en tevens hoofdeiland van Fiji en heeft Suva als hoofdstad. Hier woont het grootste deel van de bevolking. Het eiland biedt een bijzondere culturele mix van gewoontes van de traditionele bevolking van Fiji en tradities uit de Hindoe-beschaving.

Door het binnenland van het bijzondere eiland Viti Levu loopt van noord naar zuid een mooie bergketen. In dit ongerepte gebied met een uitbundige natuur ligt de hoogste berg van het eiland‚ Tomanivi. Verder vindt u over het hele eiland kleine schilderachtige dorpjes. Als u ook graag naar grotere steden wilt bezoeken‚ dan zijn Suva‚ Lautoka en Nadi zeer geschikt. Viti Levu staat niet erg bekend om haar binnenlanden‚ maar eerder om haar koraal kust. Deze kust ligt aan de zuidkant en is een gebied met prachtige stranden‚ baaien en kleurrijke koraalriffen, waar u van een oogstrelende onderwaterwereld kunt genieten.

Reizen Activiteiten
  • Deze onvergetelijke cruise gaat rondom de wereld, wat deze reis een echte unieke beleving maakt. Het start- en eindpunt is in Los Angeles, vanwaar er westwaarts gevaren wordt. Geniet van het luxe schip, de Seven Seas Navigator, welke de komende 138 dagen uw thuis wordt.
    Nu vanaf € 69.475 p.p.
  • Een unieke combinatiereis waarbij u eerst kunt genieten van Auckland en de wijngaarden op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland, om vervolgens door te reizen naar het tropische Fiji. In totaal verblijft u op twee paradijselijke eilanden in Fiji; Viti Levu en Malolo Island. Geniet van de verschillende perspectieven van deze reis en laat u verrassen!
    Nu vanaf € 7.595 p.p.
  • Niet alleen in het binnenland van het hoofdeiland Viti Levu, maar ook op de meer afgelegen eilanden, leven veel inwoners nog volgens oude tradities. Maak kennis met het dorpshoofd, drink ‘kava’ met de oudsten en geniet van een ‘meke’ dansvoorstelling.