Sapa & Noord-Vietnam

Het noorden van Vietnam is een uitgestrekt gebied dat lange tijd niet gemakkelijk toegankelijk is geweest. Het bergachtige en bosrijke gebied met hoge‚ steile rotsen en rivierdalen is adembenemend.

Sapa
In het indrukwekkende bergachtige en bosrijke landschap leven vele bergvolken als de Hmong en de Dao. Ieder volk heeft zijn eigen gebruiken‚ kapsels‚ rituelen of klederdracht. Sapa is een sfeervol plaatsje aan de voet van de hoogste berg van Vietnam. In het weekend komen de inheemse stammen naar Sapa of omgeving voor de wekelijkse markt. Tijdens de markt is het dan ook een kleurrijk spektakel waar alle bevolkingsgroepen in hun mooiste kleding samenkomen om handel te drijven.

Mai Chau
Mai Chau is geen centrale plaats‚ maar een verzameling van kleine dorpjes. Deze dorpjes liggen in een fabelachtige omgeving‚ te midden van de rijstvelden die weer worden omgeven door karstgebergten. In deze vallei‚ waar vooral mensen uit Thailand wonen‚ kunt u kennis maken met de kleurrijke lokale bevolking. Zij wonen vaak in op palen gebouwde huizen omgeven door een prachtig afwisselend landschap.

Reizen Activiteiten
 • Maak kennis met het verleidelijke Vietnam. Het roerige verleden wat ons allemaal nog goed voor de geest staat, de prachtige natuurlijke rijkdommen en uiterst charmante stadjes maken van Vietnam een verrassende, veelzijdige reisbestemming. Deze uitgebreide reis neemt u mee van het noorden naar het zuiden.
  Nu vanaf € 5.395 p.p.
 • In de Muong Bo Valley kunt u wandelen naar kleine dorpjes, onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de vallei. De inwoners zullen u graag thuis uitnodigen om u kennis te laten maken met het leven in deze unieke regio.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba