New England

De meest noordwestelijke staten van de USA worden gezamenlijk New England genoemd. Deze landstreek grenst aan Canada en doet veel gemoedelijker aan dan de rest van de Verenigde Staten. Bossen, vissersdorpjes en landweggetjes laten hier de tijd stil staan.

Boston is de bekendste stad van New England. De historie ligt hier letterlijk op straat als u de Freedom Trail volgt. Verder naar het noorden kunt u in charmante vissersplaatsjes als Bar Harbor verse kreeft bestellen. Het nabijgelegen Acadia National Park is een fraai natuurgebied aan de ruige Atlantische kust. In de staten New Hampshire en Vermont liggen de White en Green Mountains. Om de rivieren in deze bergachtige streken over te steken zijn de karakteristieke, overdekte houten bruggen gebouwd. Het is ook in deze streek dat de loofbossen elk najaar ontvlammen in felrode, oranje en gele tinten als de herfst inzet. Ondanks of misschien wel juist doordat dat New England vooral lieflijk en pittoresk is, hebben zich hier ook de rijkste families van Amerika gevestigd. Vooral in Newport staan weelderige vakantiehuizen, maar ook Martha’s Vineyard en het schiereiland Cape Cod zijn al eeuwenlang geliefde vakantieplaatsen bij de Amerikanen.

 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.