Merengebied Argentinië

Midden in de bergachtige provincie Rio Negro ligt een groot aantal meren in het Nahuel Huapi National Park. San Carlos de Bariloche is het middelpunt van dit gebied en vormt hiermee het centrum van het merendistrict van Argentinië.

Bariloche grenst aan het grootste meer van het gebied‚ Lago Nahuel Huapi. Dit meer is met zijn 500 meter diepte een beetje geheimzinnig; er doen zich verschrikkelijke verhalen de ronde over het monster dat in het meer zou huizen... Een andere bijzondere attractie is een twaalf hectare groot mirrebos op een van de vele eilanden. Deze kaneelkleurige bomen‚ die wel 250 jaar oud kunnen worden‚ vindt men nergens anders ter wereld in deze concentratie. Villa la Angostura ligt aan de noordwestkust van Lago Nahuel Huapi en is een klein stadje. In de omgeving en op het meer kunt u diverse activiteiten ondernemen‚ maar u kunt ook heerlijk uitrusten en genieten van het mooie uitzicht.

Reizen
 • Ontdek de diversiteit van de Argentijnse & Chileense natuur: van gletsjers en jungle tot kust en bergen. Een 22-daagse reis vol hoogtepunten.
  Nu vanaf € 12.550 p.p.
 • Maak kennis met indrukwekkend Argentinië. Van Buenos Aires reist u via het faunarijke Valdés Schiereiland naar het zuidelijkste puntje van Argentinië, Vuurland. Via de ijsschotsen en gletsjers van Patagonië en het bergachtige merendistrict keert u terug naar Buenos Aires.
  Nu vanaf € 11.095 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.