Mendoza en Noord-Argentinië

Heel bekend in het wijngebied van Argentinië zijn de valleien van La Rioja‚ San Juan en vooral Mendoza. Te midden van wijngaarden en bodega's worden de meest heerlijke wijnen gemaakt. De bevolking van Mendoza noemt het gebied ‘het land van de zon en goede wijn'.

De overgrote meerderheid van de bezoekers komt naar Mendoza voor een ding: de druif en zijn wereldberoemde wijnen. De wijnen uit Mendoza zijn samen goed voor zeventig procent van de totale wijnexport van Argentinië. De grootschalige druiventeelt valt te danken aan het ideale klimaat en het smelten van de sneeuw van de Andes. De aanblik van de rijen weelderige‚ groene wijnstokken tegen een achtergrond van besneeuwde bergtoppen maakt dit een bijzonder mooie bestemming. En dat nog voordat u bent begonnen aan het proeven van de wijnen. De bodega's van Mendoza staan klaar om u te verwelkomen met diverse rondleidingen en proeverijen.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • Levensgenieters kunnen in Argentinië hun hart ophalen met smaakvolle wijnen, culinaire diners, passievolle tango en magnifieke natuur. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is deze 17-daagse verwenreis u op het lijf geschreven.
  Nu vanaf € 10.225 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.