Hanoi & Halong Bay

De regio waarin Hanoi en Halong Bay liggen is adembenemend. Hanoi‚ heeft door de eeuwen heen zijn charme en provinciale karakter behouden. Daarnaast wordt het sprookjesachtige Halong Bay gezien als het mooiste natuurspektakel van Vietnam.

Hanoi
Hanoi is gelegen aan de oever van de Song Kong‚ ook wel bekend als de Rode rivier. Ondanks het feit dat de stad enorm aan het uitbreiden is en het aantal auto's en brommers is verdubbeld‚ zijn er nog steeds vele sporen van het koloniale verleden te vinden. Deze stad is dan ook een stuk rustiger en schoner dan Ho Chi Minh Stad. Meren‚ parken en pagodes maken Hanoi tot een charmante stad.

Halong Bay
Halong Bay doet fabelachtig aan. In de Golf van Tonkin rijzen begroeide rotsen het water uit‚ zodat u een adembenemend landschap met duizenden eilandjes kunt aanschouwen. De meeste eilandjes zijn onbewoond. Het grillig gevormde karstgebergte kunt u het beste verkennen via een boottocht‚ die u nooit meer zult vergeten. Hier en daar kunt u aanmeren om de grotten ook van binnen te bewonderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Halong Bay op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Reizen Activiteiten
 • In 22 dagen maakt u een prachtige reis door Vietnam en Cambodja. Maak een cruise door sprookjesachtig Halong Bay, vaar door de Mekong Delta en bewonder de mysterieuze tempels van Angkor.
  Nu vanaf € 4.625 p.p.
 • Geniet in 15 dagen niet alleen van de mooiste steden en natuur van Vietnam, maar ook van de beste hotels in het land. U overnacht in topaccommodaties die beroemd zijn om hun uitstekende service.
  Nu vanaf € 5.545 p.p.
 • Maak kennis met het verleidelijke Vietnam. Het roerige verleden wat ons allemaal nog goed voor de geest staat, de prachtige natuurlijke rijkdommen en uiterst charmante stadjes maken van Vietnam een verrassende, veelzijdige reisbestemming. Deze uitgebreide reis neemt u mee van het noorden naar het zuiden.
  Nu vanaf € 4.295 p.p.
 • U heeft de keuze tussen 2- en 3-daagse cruises. Kiest u voor een 3-daagse cruise, dan komt u op plaatsen in de baai waar weinig andere boten komen. Vanaf het water geniet u van de prachtige zonsondergang en – opgang, een mystieke ervaring. Aan boord wordt...
 • Uw gids houdt namelijk sinds 2005 een blog bij over zijn talloze culinaire ervaringen in de hoofdstad van Vietnam. Van de beste gerenommeerde restaurants tot de straatstalletjes met de heerlijkste snacks: hij weet ze te vinden. U bezoekt marktjes en eetstalletjes...
 • Tijdens deze dagexcursie bezoekt u de hoogtepunten van de stad, waaronder de Literatuurtempel, de oudste universiteit van het land, de One Pillar Pagoda en het pittoreske West Lake. Leerzaam is een bezoek aan het Etnologisch Museum, waar u meer te weten...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Aruba, Australië, Curaçao, Bonaire, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika.