Florida

De Sunshine State doet haar naam eer aan. Met de vele themaparken, kleurrijke art-deco gevels in Miami en de tropische sfeer van de Florida Keys is het in Florida altijd genieten, ook als de zon een dagje niet schijnt.

Florida is dé vakantiestaat van de Verenigde Staten. Hier vindt u brede stranden en geniet u van de relaxte sfeer. Met uw huurauto - een cabrio is hier een uitstekende keuze - kunt u op ontspannen wijze door Florida reizen. De afstanden zijn relatief kort, waardoor u niet lang hoeft te reizen en meer tijd overhoudt om leuke plekken te verkennen. Rondom Orlando kunt u even zoet zijn met de vele themaparken van onder meer Disney en Universal. Aan de oostkust, aan de Golf van Mexico, vindt u de mooiste witte zandstranden van het land bij onder meer Fort Myers en St. Petersburg Beach. Maar ook South Beach van Miami mag er zijn met de brede boulevard en hippe hotels, restaurants en cafés. In het natuurpark de Everglades is het tijd om even op adem te komen alvorens de Overseas Highway te pakken naar Key West. Hier is het een feest om elke dag te proosten tijdens zonsondergang op Mallory Square.

Reizen
 • Bezoek de Sunshine State van Amerika: Florida. In zestien dagen maakt u kennis met deze zonovergoten staat, haar parelwitte stranden, tropische sfeer, attractieparken en het trendy Miami Beach.
  Nu vanaf € 4.545 p.p.
 • Beleef New York en het beste van Florida in 13 dagen op uiterst comfortabele wijze. U verblijft in de beste vier- en vijfsterrenhotels en ontdek de mooiste stranden van Florida.
  Nu vanaf € 10.345 p.p.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.