Amazone Ecuador

Het Ecuadoriaanse deel van het Amazonewoud is een fascinerende plek waar u het ene moment wordt betoverd door een kakofonie van vogelgeluiden en het andere moment wordt begroet door speelse apen of het gefladder van kleurrijke vlinders.

Vanuit verschillende lodges kunt u de natuurpracht van de Amazone uitstekend verkennen met een lokale gids. De gidsen beschikken over een ongeëvenaarde kennis van de flora en fauna in het gebied. Zij wijzen u op zeldzame ijsvogelsoorten‚ medicinale planten en nemen u mee op een kanoavontuur naar de rivierdolfijnen. In de Amazone vindt u ook typisch Zuid-Amerikaanse junglesteden. Een daarvan is Tena. Deze stad valt vooral in de smaak valt bij de echte avonturier. De stad ligt op vijf uur rijden ten zuidoosten van Quito‚ en is een perfect startpunt voor een jungletocht of een raftavontuur of een kajaktrip over een van de talloze rivieren langs of door de stad. Het Amazonewoud bereikt u over de weg of door de lucht‚ waarna u verder reist per boot naar een van de junglelodges langs de rivieren.

Reizen Activiteiten
 • Liefhebbers van mooie natuur kunnen hun hart ophalen tijdens deze 15-daagse reis. U verkent het prachtige Amazonegebied en bezoekt de wonderschone Galapagos eilanden. Een absolute aanrader.
  Nu vanaf € 10.695 p.p.
 • Ontdek het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, van een mysterieus nevelwoud en de ondoordringbare Amazonejungle. Doordat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om luxueus te genieten van deze veelzijdige bestemming.
  Nu vanaf € 10.195 p.p.
 • Altijd al oog in oog willen staan met exotische diersoorten of op bezoek willen gaan bij inheemse stammen? Tijdens deze 16-daagse rondreis ontdekt u het natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet van een mysterieus nevelwoud, het Andesgebergte en van de bijna ondoordringbare Amazonejungle. Doordat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten kunt u sneller en comfortabeler rondreizen en houdt u meer tijd over om deze kleurrijke bestemming te verkennen.
  Nu vanaf € 7.195 p.p.
 • Een bezoek aan een van de ‘clay licks’, waar vele papegaaien en andere vogels samenkomen, is hier een must. De vele dieren zorgen hier voor een kleurrijk en luidruchtig spektakel. Vooral in de vroege ochtend zijn deze vogels actief. Ook heeft u kans er...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba