ACCOMMODATIES IN Canada

Ocean View Hotel

Het Ocean View Hotel is gelegen in het stadje Rocky Harbour, dat zich bevindt in het hart van het Unesco Gros Morne National Park. Uw comfortabele en knusse kamer biedt een weids uitzicht op de golvende oceaan of omliggende tuin. In het Ocean Room restaurant worden lokale ingrediënten omgetoverd tot culinaire creaties en geserveerd met lokale wijnen. ‘s Avonds ziet u hier de zon achter de Lobster Cove Head vuurtoren verdwijnen, waardoor de gehele lucht roze en oranje kleurt. Op het terras van de Anchor Pub proeft u diverse in Newfoundland gebrouwen speciaal bieren, waar in de zomermaanden zeven dagen per week live entertainment is.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p