Excursies en activiteiten in Zambia

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • Bij het invallen van de duisternis stapt u in een safariwagen. Uw professionele gids voert u door South Luangwa National Park op zoek naar de dieren, die juist bij het invallen van de avond actief worden.
  • De enorme kracht van de Victoria Falls is vanuit elk perspectief een indrukwekkend gezicht, echter vanuit een helikopter ziet u pas echt de grootsheid van de watervallen.
  • De Zambezi rivier vormt een natuurlijke scheidingslijn tussen het Lower Zambezi National Park en het Mana Pools National Park in Zimbabwe. Hoewel u prachtige game drives kunt maken met een open jeep of te voet, is een safari met een kano hier de beste...
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.