Ontdek Zambia

Zambia, ‘het echte Afrika’

Verken de adembenemende nationale parken, waar zowel roofdieren als hun prooien ronddwalen langs de omheinde kampen, zit ´s avonds gezellig rond een kampvuur terwijl u over de open vlaktes uitkijkt en reis door het land waar de menselijk voetafdruk amper te bekennen is. Reis door ongerept Zambia.

Een reis naar Zambia, betekent een reis naar het Afrika van vroeger. Bezoek Zambia en ervaar een serene rust. Zambia wordt ook wel omschreven als het ‘echte Afrika'. Het is een betrekkelijk onbekend land waar nog maar weinig toeristen komen. Toch valt er hier een wereld te ontdekken! Het toerisme is hier zo kleinschalig dat u zich waant in een paradijs waar u als bezoeker het allerbelangrijkste bent. Ook wordt Zambia gezien als het land van de wandelsafari. Te voet‚ per boot of per jeep; tijdens uw safari komt u oog in oog te staan met de bijzondere natuur en het vele wild dat hier voorkomt. Een prachtig schouwspel van boom klimmende leeuwen‚ dorstige olifanten en badderende nijlpaarden voltrekt zich voor uw eigen ogen. Welkom in Zambia safariland - het wilde hart van Afrika.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve reizen op maat naar Zambia? U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch voor een persoonlijk advies, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Zambia! 

populaire Zambia Reizen
In een buitenwijk, in het zuidoosten van Lusaka ligt boetiek hotel Latitude 15. Een modern en stijlvol hotel. Voor het interieur is gebruik gemaakt van lichte tinten, kleurrijke accenten en hedendaagse Afrikaanse kunst en accessoires. Alle kamers zijn...
Activiteit
De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada

Zambia reizen op maat

Zambia reizen

Naar Zambia reizen is een onvergetelijke ervaring. De ongereptheid van dit land is ongekend, weinig reizigers zijn u hier voorgegaan. In Zambia vindt u niet heel veel accommodaties, maar de overnachtingsmogelijkheden die er zijn, zijn bijzonder. Verscholen in de bush, midden in natuurreservaten, bevinden zich exclusieve gamelodges, waar u de ultieme combinatie van comfort en een optimale wildbeleving vindt. Soms hoeft u uw lodge niet eens te verlaten om wilde dieren te zien. Om Afrika tot in het diepst van zijn vezels te beleven, overnacht u, tijdens onze mooie Zambia reizen, in één van de exclusieve safarikampen op de meest afgelegen locaties van Afrika. De tenten zijn voorzien van alle comfort zoals een goed bed en vaak ook een eigen badkamer, al dan niet met ´bush douche´. Gewekt worden door dierengeluiden, omringd door comfort met volop persoonlijke aandacht en service is een onvergetelijke ervaring. 

Reistips Zambia

Naar Zambia reizen is de perfecte manier om kennis te maken met het echte Afrika. De grootste en meest indrukwekkende bezienswaardigheid van het land zijn de Victoria Falls. De Victoria watervallen behoren tot een van de natuurwonderen in de wereld. Over een breedte van 1800 meter valt (in het natte seizoen) elke minuut een immense massa van 550 miljoen liter water naar beneden. Dit spektakel met bulderend water en constante nevel dat ontdekkingsreiziger David Livingstone ooit wist te betoveren, is vandaag de dag nog even indrukwekkend. Daarnaast worden Zambia reizen gekenmerkt door de safari’s in de uiterst ongerepte nationale parken. In het Lower Zambezi National Park kunt u over de Zambezi rivier de mooiste kano safari´s maken. Terwijl u langzaam de rivier afglijdt en de zon ondergaat, komt u met uw kano dichtbij drinkende olifanten en ander wild. Dit is een onvergetelijke Afrikaanse safari-ervaring!   

Accommodatie
Ila Safari Lodge
Voorbeeldreis
De ultieme safari en strand beleving, Zambia en Madagascar
Nu vanaf € 23.175
Activiteit
Te voet door de wildernis