Ontdek Zambia

Zambia, ‘het echte Afrika’

Verken de adembenemende nationale parken, waar zowel roofdieren als hun prooien ronddwalen langs de omheinde kampen, zit ´s avonds gezellig rond een kampvuur terwijl u over de open vlaktes uitkijkt en reis door het land waar de menselijk voetafdruk amper te bekennen is. Reis door ongerept Zambia.

Een reis naar Zambia, betekent een reis naar het Afrika van vroeger. Bezoek Zambia en ervaar een serene rust. Zambia wordt ook wel omschreven als het ‘echte Afrika'. Het is een betrekkelijk onbekend land waar nog maar weinig toeristen komen. Toch valt er hier een wereld te ontdekken! Het toerisme is hier zo kleinschalig dat u zich waant in een paradijs waar u als bezoeker het allerbelangrijkste bent. Ook wordt Zambia gezien als het land van de wandelsafari. Te voet‚ per boot of per jeep; tijdens uw safari komt u oog in oog te staan met de bijzondere natuur en het vele wild dat hier voorkomt. Een prachtig schouwspel van boom klimmende leeuwen‚ dorstige olifanten en badderende nijlpaarden voltrekt zich voor uw eigen ogen. Welkom in Zambia safariland - het wilde hart van Afrika.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve reizen op maat naar Zambia? U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch voor een persoonlijk advies, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Zambia Reizen
Drie verhoogde hutten midden tussen de bomen van South Luangwa National Park. Het kamp is gelegen op de oever van de Luangwa River met uitzicht over de Chindeni Hills en de rivier. De accommodaties zijn opgebouwd uit hout en riet en hebben met hun open...
Activiteit
De Zambezi rivier vormt een natuurlijke scheidingslijn tussen het Lower Zambezi National Park en het Mana Pools National Park in Zimbabwe. Hoewel u prachtige game drives kunt maken met een open jeep of te voet, is een safari met een kano hier de beste keuze.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada

Zambia reizen op maat

Zambia reizen

Naar Zambia reizen is een onvergetelijke ervaring. De ongereptheid van dit land is ongekend, weinig reizigers zijn u hier voorgegaan. In Zambia vindt u niet heel veel accommodaties, maar de overnachtingsmogelijkheden die er zijn, zijn bijzonder. Verscholen in de bush, midden in natuurreservaten, bevinden zich exclusieve gamelodges, waar u de ultieme combinatie van comfort en een optimale wildbeleving vindt. Soms hoeft u uw lodge niet eens te verlaten om wilde dieren te zien. Om Afrika tot in het diepst van zijn vezels te beleven, overnacht u, tijdens onze mooie Zambia reizen, in één van de exclusieve safarikampen op de meest afgelegen locaties van Afrika. De tenten zijn voorzien van alle comfort zoals een goed bed en vaak ook een eigen badkamer, al dan niet met ´bush douche´. Gewekt worden door dierengeluiden, omringd door comfort met volop persoonlijke aandacht en service is een onvergetelijke ervaring. 

Reistips Zambia

Naar Zambia reizen is de perfecte manier om kennis te maken met het echte Afrika. De grootste en meest indrukwekkende bezienswaardigheid van het land zijn de Victoria Falls. De Victoria watervallen behoren tot een van de natuurwonderen in de wereld. Over een breedte van 1800 meter valt (in het natte seizoen) elke minuut een immense massa van 550 miljoen liter water naar beneden. Dit spektakel met bulderend water en constante nevel dat ontdekkingsreiziger David Livingstone ooit wist te betoveren, is vandaag de dag nog even indrukwekkend. Daarnaast worden Zambia reizen gekenmerkt door de safari’s in de uiterst ongerepte nationale parken. In het Lower Zambezi National Park kunt u over de Zambezi rivier de mooiste kano safari´s maken. Terwijl u langzaam de rivier afglijdt en de zon ondergaat, komt u met uw kano dichtbij drinkende olifanten en ander wild. Dit is een onvergetelijke Afrikaanse safari-ervaring!   

Accommodatie
Kafunta River Lodge
‘Het lijkt altijd onmogelijk, tot het is gedaan’
Nelson Mandela
Voorbeeldreis
Bush & Beach Zambia
Nu vanaf € 6.345
Activiteit
Te voet door de wildernis