Regio’s in Vietnam

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • De regio waarin Hanoi en Halong Bay liggen is adembenemend. Hanoi‚ heeft door de eeuwen heen zijn charme en provinciale karakter behouden. Daarnaast wordt het sprookjesachtige Halong Bay gezien als het mooiste natuurspektakel van Vietnam.
  • Ho Chi Minh Stad, oftewel het vroegere Saigon, ligt aan de oever van de Saigonrivier. De stad ligt in het rijkere kosmopolitische zuiden en is zich aan het ontwikkelen tot een belangrijke metropool in Azië.
  • Naast het sfeervolle en rustige plaatsje Hoi An herbergt Centraal Vietnam nog meer parels. Dalat is de bekendste plaats in het Centrale Hoogland en wordt ook wel de stad van de eeuwige lente genoemd en Hué is een sfeervolle‚ middelgrote stad met een rijkelijk verleden.
  • Het noorden van Vietnam is een uitgestrekt gebied dat lange tijd niet gemakkelijk toegankelijk is geweest. Het bergachtige en bosrijke gebied met hoge‚ steile rotsen en rivierdalen is adembenemend.