Regio’s in de Verenigde Arabische Emiraten

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Abu Dhabi is een van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Net als de stad Dubai maakt Abu Dhabi een stormachtige ontwikkeling door. De stad is nog niet zo populair als het nabijgelegen Dubai en juist dat is een goede reden om voor deze boeiende stad te kiezen.
  • Wanneer u tussen de luxe resorts‚ kosmopolitische winkelcentra en torenhoge wolkenkrabbers wandelt‚ is het moeilijk te geloven dat Dubai ooit een klein vissersdorpje was. Toch is het nog niet zo heel lang geleden dat in de 20ste eeuw de olie werd gevonden die het sjeik Maktoum mogelijk maakte om Dubai te transformeren tot een van de meest trendy bestemmingen van onze planeet.
  • In het westen van de Verenigde Arabische Emiraten ligt het avontuurlijke natuureiland Sir Bani Yas. Het maakt deel uit van de Desert Islands archipel in Al Dhafra. Het Arabian Wildlife Park beslaat ruim de helft van het eiland en is hiermee een van de grootste natuurreservaten in de regio.