Excursies en activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • Ga samen op pad met een personal shopper in Dubai en u bent verzekerd van de beste kledingadviezen en persoonlijke tips. U wordt bij uw hotel opgehaald en aan het einde weer teruggebracht. Met uw persoonlijke winkel assistent ontdekt u meer dan alleen...
  • Op korte afstand van het bruisende Dubai vindt u een compleet andere wereld: de rustgevende woestijn. Tijdens een excursie naar dit niemandsland laat u per jeep de bewoonde wereld al snel achter u en belandt u in de golvende, gouden zandduinen.
  • Geniet aan boord van een traditionele dhow van een onvergetelijke avond. U vaart over de Dubai Creek en krijgt een overheerlijke maaltijd geserveerd met oriëntaalse en traditionele gerechten.
  • De bezienswaardigheden in Abu Dhabi liggen op aanzienlijke afstand van elkaar. Tijdens een excursie van een halve dag kunt u in korte tijd veel van de stad te zien. Vergeet uw fotocamera niet om de mooiste foto's te maken van deze indrukwekkende stad.
  • Geniet van een stadstour door het indrukwekkende Dubai. U begint de tour met een tocht langs de Jumeirah kustlijn waar u een korte fotostop maakt. U kunt hier foto's maken van de icoon van Dubai, het beroemde zevensterrenhotel Burj al Arab en de prachtige...
  • U heeft Dubai niet gezien als u het niet vanaf bovenaf bekeken hebt! Tijdens de helikoptervlucht heeft u een adembenemend uitzicht op Dubai. Stap aan boord van de 22 minuten durende vlucht en bewonder de spectaculaire stad vanuit de ogen van een vogel...
  • Een High Tea of een diner in het enige 7 sterren hotel ter wereld is de ideale manier om de extravagante inrichting van het bekende Burj Al Arab hotel te bewonderen. Toegang tot het hotel is namelijk alleen verleend aan gasten en genodigden.
  • Waar u zich ook bevind in Dubai, vanaf ieder punt kunt u één gebouw zien, de Burj Khalifa. Dit prachtige 828 meter hoge spiegelende gebouw kent een futuristische uitstraling. Sinds 2007 is dit het hoogste gebouw ter wereld.
  • Dit is uw kans om op het Formule 1 circuit te rijden van Abu Dhabi. Stap in een luxe Aston Martin en rijdt als een echte Formule 1 coureur met maximaal 235 kilometer over het YAS Marina circuit.
  • De oude stad Hatta was van oudsher al het toevluchtsoord van inwoners van Dubai, die de warmte aan de kust wilden ontvluchten. De tocht naar Hatta leidt door een mooi woestijnlandschap.