Regio’s in Thailand

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Wanneer u aankomt in Bangkok, de wervelende hoofdstad van Thailand, worden direct al uw zintuigen geprikkeld. Deze stomende metropool ligt aan een meander van de Chao Phrayarivier‚ die uitmondt in de Golf van Thailand. In de immense stad valt een wereld te ontdekken.
  • De noordelijke bergstad Chiang Mai is bruisend‚ historisch en kleurrijk. Hoewel Chiang Mai na Bangkok de grootste stad van Thailand is‚ maakt de koele berglucht alles hier een stukje groener‚ rustiger en relaxter.
  • Koh Samui ligt in de Golf van Thailand‚ ongeveer 32 kilometer van de kust. Het eiland is een van de grootste eilanden van het land en werd als een van de eerste eilanden ontdekt door het toerisme. Daarnaast zijn de eilanden Koh Phangan en Koh Tao een bezoek meer dan waard.
  • Het zuiden van Thailand wordt gekenmerkt door de vele paradijselijke eilanden. Op Phuket kunt u relaxen in stijl en Koh Lanta en Koh Racha staan bekend om hun betoverend mooie onderwaterwereld. Ontdek ook het weelderige Khao Sok National Park.