Ontdek Thailand

Thailand, het land van de glimlach

Een vriendelijke bevolking, exotisch en tropisch, beschaafd en historisch. Over Thailand lijkt een gouden gloed te vallen afkomstig van haar gouden, glinsterende tempels, tropische gouden stranden en de altijd aanwezige Thaise glimlach van de Thaise bevolking.

Thailand wordt niet voor het niets het land van de glimlach genoemd. De gastvrije bevolking biedt u een warm welkom en een uitmuntend gevoel voor gastvrijheid en stijl. Door de jaren heen is Thailand uitgegroeid tot tropische strandbestemming van wereldformaat. De hotels en resorts aan de parelwitte stranden beschikken over een zeer hoog luxe niveau. Maar naast de stranden heeft Thailand u nog meer te bieden. Zo ontdekt u het bruisende Bangkok waar de chaos alleen verstomt in de serene tempels en op de rustige waterwegen die zich een weg banen door het hart van de metropool. Tijdens het reizen door het bergachtige noorden van Thailand kunt u bergstammen ontmoeten die nog in houten dorpen volgens eeuwenoude tradities leven. Wanneer u de historische steden als Ayutthaya en Sukhothai bezoekt waant u zich even in het roemrijke verleden van het land. Ook qua natuur stelt Thailand niet teleur. Zo vindt u in het maagdelijke regenwoud van Khao Sok National Park dieren die u voorheen alleen op televisie voorbij zag komen. Kortom‚ wanneer u alleen de stranden van Thailand bezoekt‚ doet u uzelf tekort. In deze spirituele Aziatische reus valt op iedere straathoek een wereld te ontdekken.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis op maat naar Thailand? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Thailand! 

populaire Thailand Reizen
Het Anantara Chiang Mai ligt aan de oevers van de Mae Ping rivier in historisch Chiang Mai. Het eigentijdse hotel is voorzien van privébinnenplaatsen en open balkons bij de kamers. De balkons zijn voorzien van comfortabele en stijlvolle ligbedden. Geniet...
Activiteit
Krijg de smaak van Bangkok te pakken door samen met een gids de beste markten en restaurants in de stad te verkennen.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.

Rondreis Thailand op maat

Rondreis Thailand

Tijdens een rondreis door Thailand heeft u de mogelijkheid om in unieke en luxe accommodaties te overnachten. U kunt hier midden in de jungle wegdromen in luxe tentenkampen, terwijl u omgeven wordt door olifanten uit gevangenschap die weer worden voorbereid om terug te keren in het wild. Een unieke overnachtingsmogelijkheid waar niet veel mensen u zijn voorgegaan. Daarnaast kunt u tijdens een rondreis door Thailand als een echte Robinson Crusoe in stijl overnachten op de verschillende eilandparadijsjes. U overnacht in exclusieve accommodaties die u het gevoel geven dat u het eiland voor uzelf heeft. Of overnachten in schitterende hotels in de steden, waar u niet eens doorheeft dat u in een wereldstad verblijft. Hier kunt u zich in alle rust terugtrekken nadat u een leuke dag heeft gehad in de drukte van een stad.

Reistips Thailand

Thailand is het land van de vele ontdekkingen. Hierbij kunt u denken aan de adembenemende stranden in het zuiden, de bergen en bergvolkeren in het noorden en de cultuur door het gehele land. Tijdens een rondreis door Thailand komt u ogen en oren tekort. Maak bijvoorbeeld kennis met het verleden in Sukhothai, een ruïnestad uit de dertiende eeuw. Dit was de eerste hoofdstad van het land en staat nu op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Een ervaring die u niet snel zult vergeten. Ook is het centrale Thaise laagland een aanrader om tijdens uw rondreis door Thailand te bezoeken. Hier kunt het dagelijks leven van de Thai aanschouwen. Ontdek hoe zij over hun rijstvelden waken en hoe zij hun teelt binnenhalen en verwerken. Kom en aanschouw de mogelijkheden van dit bijzondere land.

Accommodatie
The Paradise Koh Yao
Voorbeeldreis
Luxueus Thailand
Nu vanaf € 12.375
Activiteit
Exclusief diner aan boord van de Orient Express