Ontdek Thailand

Thailand, het land van de glimlach

Een vriendelijke bevolking, exotisch en tropisch, beschaafd en historisch. Over Thailand lijkt een gouden gloed te vallen afkomstig van haar gouden, glinsterende tempels, tropische gouden stranden en de altijd aanwezige Thaise glimlach van de Thaise bevolking.

Thailand wordt niet voor het niets het land van de glimlach genoemd. De gastvrije bevolking biedt u een warm welkom en een uitmuntend gevoel voor gastvrijheid en stijl. Door de jaren heen is Thailand uitgegroeid tot tropische strandbestemming van wereldformaat. De hotels en resorts aan de parelwitte stranden beschikken over een zeer hoog luxe niveau. Maar naast de stranden heeft Thailand u nog meer te bieden. Zo ontdekt u het bruisende Bangkok waar de chaos alleen verstomt in de serene tempels en op de rustige waterwegen die zich een weg banen door het hart van de metropool. Tijdens het reizen door het bergachtige noorden van Thailand kunt u bergstammen ontmoeten die nog in houten dorpen volgens eeuwenoude tradities leven. Wanneer u de historische steden als Ayutthaya en Sukhothai bezoekt waant u zich even in het roemrijke verleden van het land. Ook qua natuur stelt Thailand niet teleur. Zo vindt u in het maagdelijke regenwoud van Khao Sok National Park dieren die u voorheen alleen op televisie voorbij zag komen. Kortom‚ wanneer u alleen de stranden van Thailand bezoekt‚ doet u uzelf tekort. In deze spirituele Aziatische reus valt op iedere straathoek een wereld te ontdekken.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis op maat naar Thailand? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Thailand Reizen
Sala Ayutthaya is op dit moment zonder twijfel de meest stijlvolle en luxe accommodatie in Ayutthaya. Dit intieme boetiekhotel ligt in het hart van de stad aan de oevers van de Chao Phraya Rivier. De vele bezienswaardigheden van Ayutthaya zijn vanuit...
Activiteit
In Chiang Mai kunt u kennismaken met de unieke Boeddhistische gebruiken. U staat vroeg op om de locals te vergezellen tijdens hun dagelijkse 'aalmoezen ceremonie'.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Merel Marks, specialist in Noord-Amerika, Oceanië en Midden-Amerika. U bereikt Merel op nr. 073 - 548 20 60.
  Merel Marks
  Expertise: Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, USA, Costa Rica, Thailand, Maleisië en Dubai.
 • onze specialisten
  Sandra van den Bogaart, Afrika, Amerika en Azië specialist. U bereikt Sandra op nr. 073 - 548 20 60.
  Sandra van den Bogaart
  Expertise: Zuid-Afrika, Amerika, Dubai, Thailand en cruises.

Rondreis Thailand op maat

Rondreis Thailand

Tijdens een rondreis door Thailand heeft u de mogelijkheid om in unieke en luxe accommodaties te overnachten. U kunt hier midden in de jungle wegdromen in luxe tentenkampen, terwijl u omgeven wordt door olifanten uit gevangenschap die weer worden voorbereid om terug te keren in het wild. Een unieke overnachtingsmogelijkheid waar niet veel mensen u zijn voorgegaan. Daarnaast kunt u tijdens een rondreis door Thailand als een echte Robinson Crusoe in stijl overnachten op de verschillende eilandparadijsjes. U overnacht in exclusieve accommodaties die u het gevoel geven dat u het eiland voor uzelf heeft. Of overnachten in schitterende hotels in de steden, waar u niet eens doorheeft dat u in een wereldstad verblijft. Hier kunt u zich in alle rust terugtrekken nadat u een leuke dag heeft gehad in de drukte van een stad.

Reistips Thailand

Thailand is het land van de vele ontdekkingen. Hierbij kunt u denken aan de adembenemende stranden in het zuiden, de bergen en bergvolkeren in het noorden en de cultuur door het gehele land. Tijdens een rondreis door Thailand komt u ogen en oren tekort. Maak bijvoorbeeld kennis met het verleden in Sukhothai, een ruïnestad uit de dertiende eeuw. Dit was de eerste hoofdstad van het land en staat nu op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Een ervaring die u niet snel zult vergeten. Ook is het centrale Thaise laagland een aanrader om tijdens uw rondreis door Thailand te bezoeken. Hier kunt het dagelijks leven van de Thai aanschouwen. Ontdek hoe zij over hun rijstvelden waken en hoe zij hun teelt binnenhalen en verwerken. Kom en aanschouw de mogelijkheden van dit bijzondere land.

Accommodatie
Rachamankha
Voorbeeldreis
Ultieme romantiek in Bangkok, Chiang Rai & Koh Samui
Nu vanaf € 14.345
Activiteit
Fietsen door Bangkok