Regio’s in Tanzania

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Voor uw strandverlenging kunt u naast de Tanzaniaanse eilanden ook kiezen voor een verblijf aan de kust van het vasteland. Ten noorden en zuiden van Dar es Salaam vindt u diverse stranden waar het goed toeven is.
  • Noord-Tanzania is de bekendste en meest bezochte regio van het land. Hier vindt u bekende highlights‚ zoals de Kilimanjaro en meerdere wildparken. Daarnaast is deze regio het thuisland van de kleurrijke Masai-stam. Omdat de parken dicht bij elkaar liggen‚ kunt u de verschillende parken in relatief korte tijd bezoeken.
  • De laatste onontdekte gebieden van Tanzania vindt u in het uiterste westen van het land. De ongerepte parken behoren tot 's werelds best bewaarde safarigeheimen. Niet doorvertellen dus!
  • Na een indrukwekkende en inspannende safari is het heerlijk ontspannen tijdens een strandverlenging. Voor de kust van Tanzania liggen de exotische eilanden voor het uitkiezen‚ de een nog paradijselijker dan de ander. Één van deze paradijzen is Zanzibar.
  • Het ongerepte zuiden van Tanzania wordt nog relatief weinig bezocht. De grote parken bieden een gevarieerd landschap‚ divers wild‚ unieke diersoorten en een ongerepte natuur. Daarnaast biedt deze regio van Tanzania de mogelijkheid tot diverse safari's. Een bijzondere manier om het wild en de natuur te ervaren.