Regio’s in Sri Lanka

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • In de centrale hooglanden op Sri Lanka is het eeuwig lente. De omgeving is groen en weelderig en de vele heuvels zijn bedekt met bossen en theevelden waar vrouwen in felgekleurde sari’s thee plukken.
  • Het binnenland van Sri Lanka staat bekend als de culturele driehoek. Het is een streek waar veel historie is te vinden. Van oude koningssteden tot rotstempels en archeologische opgravingen van duizenden jaren oud.
  • Sri Lanka beschikt over aangename stranden om heerlijk te ontspannen na een rondreis door het land. De voormalige vissersplaats Negombo is heel gunstig gelegen, net buiten Colombo aan de westkust.
  • Terwijl de meeste reizigers kiezen voor een strandverblijf aan de zuid- of westkust, kunt u ook aan de stranden in het oosten van Sri Lanka genieten van een heerlijke, onbezorgde tijd.
  • U begeeft zich hier in een zeer afwisselend deel van het land. Langs de zuidkust van Sri Lanka kunt u strandwandelingen maken, proeven van de VOC-historie en op safari gaan in unieke natuurparken.