Ontdek Singapore

Verbazingwekkend Singapore

Zeg ‘Singapore’ en een beeld van wolkenkrabbers, shopping malls, schone straten en bijzonder goede hotels is onontkoombaar. Daarachter gaat echter heel veel meer schuil. Een bijzondere mix van Westers en Aziatisch, wijken als Little India, musea, goed eten en regenwoud op een steenworp afstand. Een zinderende mix van smaken komt hier samen.

Binnen de grenzen van de stadstaat kunt u de hele wereld afreizen in de verschillende wijken, waaronder Chinatown, Little India en de Arab Quarter. Opvallende architectuur, zoals dat van het Marina Bay Sands resort in de haven, wordt afgewisseld met tempels, ontelbare shopping malls, koloniale sporen en het regenwoud van Bukit Timah Nature Reserve. Changi Airport is een hub naar Zuidoost-Azië en een stopover van enkele dagen in Singapore is absoluut de moeite waard. U kunt er even bijkomen na uw vliegreis, maar ga beslist ook op verkenning door de stad. Geniet bijvoorbeeld van een cruise door de haven terwijl de imponerende skyline aan u voorbij trekt, bezoek de Singapore Zoo – een van de beste dierentuinen ter wereld –, ga winkelen in de beroemde Orchard Road of wandel door de schitterende botanische tuinen.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Singapore reizen en stopovers? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Singapore! 

populaire Singapore Reizen
 • De ultieme luxe Kimberley Cruise
  Nu vanaf € 27.125 p.p.
 • Wereldcruise met Regent Seven Seas Cruises
  Nu vanaf € 69.475 p.p.
 • Oriëntal Express van Bangkok naar Singapore
  Nu vanaf € 8.025 p.p.
Op minder dan een uur reisafstand van Singapore komt u terecht in een totaal andere wereld. Tussen de palmbomen aan een privéstrand ligt The anchaya op het noordelijke deel van Bintan Island. In dit boetiek resort in koloniale stijl kunt u de hectiek...
Activiteit
Singapore kent een rijk culinair erfgoed dankzij de multiculturele smeltkroes van uiteenlopende gemeenschappen uit onder andere China, India, het Midden-Oosten en Europa. Recepten en gebruiken doorgegeven van generaties op generaties en door de jaren heen getransformeerd. U ruikt, proef en geniet van het allerbeste culinair erfgoed bij uw bezoek aan de Michelin straatkraampjes die jaarlijks op de Bib Gourmand lijst staan.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.

Singapore reizen op maat

Singapore accommodaties

Naar Singapore reizen betekent overnachten in uitstekende hotels. De moderne geschiedenis van Singapore begint in 1819, als de Engelsman Sir Stamford Raffles een Britse haven aanlegt op het eiland. Bijna twee eeuwen later draagt een van de beste en meest iconische hotels van Singapore nog steeds zijn naam. U kunt dit vleugje van de klassieke, koloniale stijl tijdens uw reis of stopover in Singapore terugvinden in verschillende exclusieve hotels midden in het moderne hart van de stad. Ook kunt u zich onderdompelen in de comfort en luxe van de tophotels die gevestigd zijn in de moderne hoogbouw, en van waaruit u geniet van fenomenale uitzichten over de skyline van Singapore. Reizen naar deze bijzondere metropool is een ervaring op zich.

Via Singapore reizen

Is Zuidoost-Azië of Oceanië uw eindbestemming? Dan is het zeker de moeite waard om voor een paar dagen naar Singapore te reizen. Singapore mag dan het kleinste land van Zuidoost-Azië zijn, het is een bruisend economisch centrum van formaat. Samen met het culturele landschap, zijn kunst, cuisine en architectuur, maakt dit Singapore tot een zeer aanlokkelijke stad. Singapore trekt dan ook vele reizigers en zakenlieden. U vindt er hotels van zeer hoog niveau die internationaal naam hebben gemaakt en die een perfecte basis vormen om de stad te verkennen of u even onder te dompelen in luxe. Kortom, maakt u tijdens een lange reis een stopover? Singapore is de ideale stad. Onze reisexperts informeren u graag over de mogelijkheden van Singapore reizen.

Accommodatie
The Ritz Carlton - Millenia Singapore
Voorbeeldreis
Oriëntal Express van Bangkok naar Singapore
Nu vanaf € 8.025
Activiteit
Stadstour Singapore