De eilanden van de Seychellen

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Naast de ‘grote’ hoofdeilanden van de Seychellen zijn er diverse kleine exclusieve eilandjes te vinden. Cousin Island, Sainte Anne Island en North Island zijn puur en ongerept, mede doordat weinig toeristen u voor zijn geweest.
  • La Digue is het op twee na grootste bewoonde eiland van de Seychellen. Het vijf kilometer lange en drie kilometer brede eiland heeft vele hagelwitte‚ verlaten stranden waar wuivende kokospalmen het paradijselijke plaatje compleet maken.
  • Mahé is het grootste eiland van de Seychellen. Zo'n 90 procent van de bevolking woont op dit eiland. Vooral het noordelijke deel van het eiland is bergachtig. Mahé telt maar liefst 68 stranden‚ wat voor velen een reden is om hier te verblijven. Maar Mahé heeft meer te bieden. Wat dacht u van een uitstapje naar de hoofdstad Victoria of een wandeltocht door het tropisch nevelwoud?
  • Praslin is na Mahé het grootste eiland van de Seychellen. Het bergachtige eiland heeft maar weinig inwoners‚ waardoor u hier in alle rust verblijft. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan Anse Lazio‚ één van de mooiste stranden ter wereld.