Voorbeeldreizen Panama

Geen reiziger is hetzelfde en dus zijn ook geen twee reizen hetzelfde bij ExperienceTravel. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen. Ter inspiratie bieden we u een aantal voorbeeldreizen. Deze zijn geheel naar uw wensen aan te passen.
 • Maak tijdens deze combinatiereis kennis met de prachtige landen Panama en Nicaragua. Overnacht in mooie accommodaties terwijl u de natuur en cultuur van Panama en Nicaragua ontdekt. Bezoek koffieplantages, watervallen, pittoreske dorpen en breng uw laatste dagen ontspannen door aan de kust.
  Nu vanaf € 5.345 p.p.
 • Ontdek tijdens deze complete rondreis de veelzijdigheid van Panama. Maak kennis met de Panamese cultuur, struin door de historische wijken in Panama-stad, ontdek de heldergroene natuur en vertoef op de paradijselijke zandstranden.
  Nu vanaf € 5.425 p.p.
 • Ontdek Panama in luxe tijdens deze exclusieve rondreis. Vlieg per helikopter over Panama-stad en het Panamakanaal, maak kennis met inheemse stammen, ontdek de rijke flora en fauna in Boquete, ga op avontuur in de jungle en proef de smaken van de lokale keuken. Als kers op de taart verblijft u op het buitengewone eilandresort Isla Palenque.
  Nu vanaf € 9.195 p.p.
 • Ontdek de rijke flora en fauna van Costa Rica en Panama tijdens deze onvergetelijke cruise. Wandel door het tropische regenwoud, ontdek de onderwaterwereld, peddel langs paradijselijke eilandjes en vaar over het bijzondere Panama-kanaal.
  Nu vanaf € 11.275 p.p.