Ontdek Panama

Prachtig Panama

Panama is het meest bekend om het Panamakanaal‚ maar er is meer te doen in dit prachtige land. Panama is de brug die Noord-Amerika met Zuid-Amerika verbindt‚ een kruispunt van wereldse culturen. Tijdens een verlengingsreis door het land ontdekt u natuurlijke attracties van wereldklasse.

In Panama treft u prachtige meren‚ jungles‚ duizenden eilandjes‚ stranden‚ koraalriffen en regenwouden aan. Deze natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat in Panama meer vogelsoorten leven dan in heel Noord-Amerika. Een derde van het land is beschermd gebied‚ dankzij de nationale parken en reservaten. Een ideale kans voor wildlife enthousiastelingen om op zoek te gaan naar bijzonder wild. Ook op het gebied van cultuur heeft Panama veel te bieden. Panama bracht de culturen‚ tradities‚ muziek en folklore samen van indianenstammen‚ Spaanse veroveraars‚ Afrikaanse slaven en de arbeiders van het Panamakanaal. Overal in het land komt u traditioneel handwerk‚ verschillende dansen‚ kostuums en carnaval tegen. Dit is een uniek contrast met de levendige en moderne sfeer in Panama-Stad.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis door Panama? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Panama! 

populaire Panama Reizen
Aan de kustlijn van Panama ten zuiden van Panama-stad vindt u de luxueuze parel The Buenaventura. Dit resort straalt koloniale charme uit en staat bekend als een van de meest luxueuze en elegante strandresorts in heel Panama. De met riet bedekte plafonds,...
Activiteit
De San Blas-eilanden van Panama zijn een archipel met ongeveer 378 eilanden en cays, waarvan er slechts 49 bewoond zijn.

Rondreis Panama op maat

Rondreis Panama 

Met een cruise over het Panamakanaal leert u Panama goed kennen, maar het is ook zeker de moeite waard om tijdens een rondreis door Panama het land in te trekken! Een betere manier om kennis te maken met de smeltkroes van culturen is er niet. Zo lijkt Panama-Stad op het eerste gezicht een hele moderne stad, maar heeft het ook verborgen koloniale plekken. In de jungle ontdekt u het rijke wildleven en de ontelbare vogelsoorten die Panama rijk is. Langs de Pacifische en Caribische kust vindt u prachtige stranden, maar ook op een van de vele paradijselijke eilanden kunt u optimaal genieten van rust, zon en strandtijdens een rondreis door Panama.

Reistips Panama

Met zo’n enorm belangrijk kanaal als kloppend hart, is Panama het land bij uitstek om per cruise te verkennen. Dit is een bijzondere en ontspannen manier om door Panama te reizen. U kunt tijdens uw rondreis door Panama een cruise maken over het imposante Panamakanaal, waarbij u getuige bent van hoe de gigantische vrachtschepen zich door de smalle sluizen manoeuvreren. Daarnaast biedt Panama een perfecte snorkel- en strandbestemming. De San Blaseilanden zorgen met hun witte zandstranden en helderblauw zeewater voor de ultieme Robinson Crusoe ervaring tijdens uw rondreis door Panama. Maar de eilanden hebben ook een culturele waarde: al eeuwenlang zijn zij het thuis van de Kuna-indianen die hier een eenvoudig leven leiden. 

Accommodatie
The Hummingbird
Voorbeeldreis
Luxueus Panama
Nu vanaf € 9.195
Activiteit
Ontspannen in Bocas del Toro