Excursies en activiteiten in Nicaragua

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • Ometepe Island wordt ook wel een van de wereldwonderen genoemd. De naam van het eiland, ‘twee heuvels, verwijst naar de twee vulkanen op het eiland. Het feit dat slechts een van de vulkanen actief is, zorgt voor een verrassend gevarieerde flora en fauna...
  • Ontdek de ruïnes van de originele Spaanse nederzetting van León in León Viejo. De eerste hoofdstad van Nicaragua, León Viejo oftewel het oude León, werd verlaten door haar inwoners na de uitbarsting van de nabije Volcán Momotombo.
  • Beleef de eeuwenoude koloniale stad vanuit een traditionele paardenkoets. Tijdens deze bijzondere stadstour bezoekt u het historische centrum van Granada, een van de oudste koloniale steden op het westelijk halfrond.
  • Ervaar een ontspannen ochtend tijdens een milieuvriendelijke trip naar privé-eiland Zopango, gelegen in de eilandengroep Las Isletas, en beleef de flora en fauna van Lago Nicaragua van dichtbij.
  • Ontdek de ongerepte stranden rondom San Juan del Sur tijdens deze zeiltocht.