Ontdek Namibië

Onvergetelijk Namibië

In Namibië vindt u één van de oudste woestijnen ter wereld‚ de hoogste zandduinen en één van de grootste canyons, de Fish River Canyon. De vele kleurcontrasten en het eeuwige spel van de zon en de rode zandduinen‚ witte zoutpannen en groene grasvlaktes maakt dit land een droom om doorheen te reizen.

Namibië is het land waar ruimte een nieuwe dimensie krijgt. Het heeft een bevolkingsdichtheid die tot de laagste ter wereld behoort. Reis door verlaten landschappen en ervaar hoe het voelt om even de enige mens in dit prachtige deel van de wereld te zijn, met niets dan vergezichten om u heen. Het zand van het surrealistische duinlandschap in de Namibwoestijn lijkt zorgvuldig geboetseerd tot stilistische vormen. Ook het uitbundige wildleven is reden om naar Namibië af te reizen. Etosha National Park kent zijn gelijke niet. Door de schaarse begroeiing zijn de wilde dieren de hele dag door goed te spotten. Gebroederlijk lessen zebra’s, olifanten en gemsbokken hun dorst, terwijl u dit schouwspel van een afstandje gadeslaat.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Namibië reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Namibië! 

populaire Namibië Reizen
Verborgen achter de adembenemende Sossusvleiduinen en met een privé-ingang tot het Namib Naukluft park, ligt de Kulala Desert Lodge. De lodge biedt magnifieke uitzichten over de beroemde rode duinen van de Sossusvlei en spectaculaire panorama's van de...
Activiteit
The Living dessert tour is een unieke 4X4 ervaring in de duinen nabij Swakopmund.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika

Namibië reizen op maat

Namibië reizen

De wildervaringen van Namibië reizen zijn niet te vergelijken met andere landen. Lijkt het landschap eerst geheel verlaten, als u even langer kijkt verschijnen er opeens schimmen aan de horizon. Het zijn zebra’s. En olifanten. En gemsbokken. Allerlei wilde dieren trekken door de barre streek op zoek naar water. Daardoor kunt u bij de waterpoelen vele diersoorten bij elkaar zien. In het desolate landschap kunnen de afstanden tussen de steden, dorpen en gehuchten vaak oplopen tot honderden kilometers. Wilt u sneller door Namibië reizen, of op plekken komen die voor een auto onbereikbaar zijn, dan kunt u ook met een privévliegtuigje reizen. Met name de luxe lodges beschikken over een eigen airstrip. Deze woestijnlodges spreken zeer tot de verbeelding en zullen uw reis onvergetelijk maken.

Reistips Namibië

Hoewel slechts een enkeling voet heeft gezet op het maagdelijke strand van de Skeleton Coast, is deze plek het zeker waard om aan te doen bij Namibië reizen. Het is een mysterieuze plek, waar dichte mistbanken plots aan komen glijden vanaf de oceaan. Het afgelegen, griezelige gevoel wordt versterkt door de scheepswrakken en walvisskeletten die op het strand liggen. Het noorden van Namibië is bekend om Etosha, maar hier ligt ook Kaokoland, het land van de Himbabevolking. Hoe verder u naar het noorden van Namibië zult reizen, hoe minder bekend de Himba’s met toeristen zijn. En dan is er nog de groene, waterrijke Caprivi strip in het noordoosten. Deze vormt een prachtig contrast met de grotendeels droge landschappen van Namibië reizen in het algemeen.

Accommodatie
Damaraland Camp
Voorbeeldreis
Complete rondreis Namibië
Nu vanaf € 6.195
Activiteit
Bezoek de Himba's