Ontdek Mozambique

Paradijselijk Mozambique

Mozambique is één van Afrika's onontdekte parels. Alhoewel de perfecte kusten en eilanden van de Indische Oceaan inmiddels zijn ingespeeld op het ontvangen van bezoekers‚ is het binnenland nog altijd een avontuur om te ontdekken.

Het binnenland van Mozambique herbergt het Gorongosa National Park; een wildpark wat na de burgeroorlog gebruikt is voor het succesvol herplaatsen van wild dat in andere leefgebieden niet over voldoende leefruimte beschikte. Hier kunt u prachtige safari’s maken op zoek naar bijzonder wild. Omdat de zon bijna het hele jaar door schijnt in Mozambique‚ is de kust van dit prachtige land een ideale bestemming als verlenging van een mooie reis door Afrika. U vindt er prachtige riffen, gezonde koralen, een indrukwekkend onderwaterleven en hagelwitte stranden. Voor de kust liggen kleine‚ tropische eilandjes en verschillende eilandenarchipels die kleinschalige en luxe accommodaties bieden. Het groene, tropische binnenland en de parelwitte stranden zorgen ervoor dat Mozambique uniek is.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Mozambique reizen? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Mozambique! 

populaire Mozambique Reizen
Anantara Medjumbe Island Resort biedt een verblijf in de paradijselijke Quirimbas archipel. Op een eiland aan de kust van Mozambique liggen twaalf villa's aan het strand. Hier kunt u ontspannen op uw eigen terras, in de hangmat, of verkoeling zoeken in...
Activiteit
Een mooie manier om de prachtige kustlijn van de eilanden van Mozambique te zien is per boot. Stap aan boord van een authentieke dhow en geniet van het uitzicht.

Mozambique reizen op maat

Mozambique reizen

Naar Mozambique reizen betekent heerlijk ontspannen in zeer goede accommodaties. Hier is zeker geen gebrek aan in het Afrikaanse land. Er zijn veel kleinschalige boetiekhotels waar u kunt genieten van ultieme privacy, rust en een uitstekende service. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een iets groter resort, waar vaak meer faciliteiten en activiteiten tot uw beschikking staan. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze. Het binnenland van Mozambique is zeer ongerept, wat het onverstandig maakt om op eigen gelegenheid door Mozambique te reizen. Wanneer u kiest voor een reis langs de kust van Mozambique, dan reist u geheel privé en onder begeleiding van een professionele chauffeur/gids. Kiest u voor een verlenging aan de kust of op een van de eilanden, dan vliegt u vanuit Zuid-Afrika naar de prachtige kust van Mozambique om daarvandaan per transfer naar uw accommodatie te reizen. 

Reistips Mozambique

In Mozambique zult u zich geen moment vervelen, hier vindt u activiteiten in overvloed. Tijdens Mozambique reizen kunt u de bijzondere onderwaterwereld niet zomaar aan u voorbij laten gaan. Het land staat bekend als één van de beste duik- en snorkellocatie van Afrika. Veel plekjes zijn recent ontdekt en daardoor nog volkomen ongerept. In het kristalheldere water rondom de Bazaruto archipel en de Quirimba archipel kunt u zich verwonderen over de kleurrijke, tropische vissen en het prachtige koraal. Met een beetje geluk ziet u hier zelfs schildpadden en rifhaaien. Wilt u liever cultuur en geschiedenis proeven tijdens Mozambique reizen, dan is Ibo Island bijzonder om te bezoeken. Op dit eiland in de Quirimba Archipel vindt u de overblijfselen van een geschiedenis van slavernij, piraten, zilverhandel, ivoor en intriges. De vele ruïnes, forten en een oude katholieke kerk herinneren vandaag de dag nog aan de roerige geschiedenis.

Accommodatie
Ibo Island Lodge
Voorbeeldreis
Safari & Oceaan in Luxe!
Nu vanaf € 11.495
Activiteit
De onderwaterwereld van Mozambique