Ontdek Mauritius

Magnifiek Mauritius

Mauritius behoort tot de parels van de Indische Oceaan. Het decor van hagelwitte stranden, schitterende koraalriffen en tropische begroeiing doet u afvragen of dit is hoe puur geluk eruitziet.

Mauritius is een droombestemming om naartoe te reizen. Uit het niets doemt het vulkanische eiland op in de Indische Oceaan. Grillige rotspartijen rijzen op uit het water en het binnenland is overwoekerd met tropische vegetatie. Paarse jacarandas en gele allamandas lijken te vechten om ruimte met de rode ‘flame tree’. Suikerriet deint in de warme bries en kokospalmen bieden schaduw aan de pastelkleurige huizen. Het eiland is bijna helemaal omgeven door beschermde koraalriffen, die lonken naar snorkelaars en duikers. Het is bijna verwonderlijk hoeveel kleuren blauw de oceaan kan aannemen. Uw dagen zullen zich vullen met totale ontspanning en genot.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Mauritius reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Mauritius Reizen
Le Prince Maurice is voor Mauritius een relatief klein, exclusief hotel. Het is beschut gelegen aan de oostkust, aan een baai waar enkele rotseilandjes en ook mangrovebossen het beeld bepalen. Het hotel is onlangs gerenoveerd en heeft nu een frisse, hedendaagse...
Activiteit
Volg de voetsporen van de eerste bewoners tijdens een excursie langs de historische hoogtepunten van Mauritius.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika

Mauritius reizen op maat

Mauritius reizen

Naar Mauritius reizen betekent genieten van een subliem verblijf. U vindt er stijlvolle accommodaties waar service hoog in het vaandel staat. Kleine, sfeervolle boetiekhotels bijvoorbeeld, of een luxe privévilla met privézwembad. Ook zijn er exclusieve resorts met ruime wellnessmogelijkheden en waar koks u graag laten proeven van culinaire hoogstandjes. Naar Mauritius reizen betekent ook genieten van de mooie omgeving. Vanuit diverse accommodaties heeft u schitterende uitzichten. U kunt er bovendien prima zelf met de auto op uit trekken of onder begeleiding van een gids de binnenlanden verkennen. Ook de verlaten lagunes liggen klaar om door u tijdens een prachtige reis naar Mauritius ontdekt te worden.

Reistips Mauritius

Velen zullen met één doel voor ogen naar Mauritius reizen: ontspannen op de prachtige zandstranden en genieten van de kleurrijke onderwaterwereld in het aangename water. Hoewel Mauritius bekend staat om zijn witte stranden zijn ook de cultuur en natuur op dit vulkaaneiland de moeite waard. Het binnenland wordt gedomineerd door slapende kraters, meren en watervallen. De bevolking van Mauritius bestaat uit een mengelmoes van Indiase, Creoolse, Afrikaanse, Chinese en Europese culturen die stuk voor stuk hun stempel drukken op het eiland. Tijdens het reizen zullen vooral de vele hindoetempels de aandacht trekken. Genoeg aanvullende redenen om naar het magnifieke Mauritius te reizen.

Accommodatie
Trou aux Biches
Voorbeeldreis
La Réunion & Mauritius
Nu vanaf € 2.795
Activiteit
Tropische wandeling