Voorbeeldreizen Marokko

Geen reiziger is hetzelfde en dus zijn ook geen twee reizen hetzelfde bij ExperienceTravel. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen. Ter inspiratie bieden we u een aantal voorbeeldreizen. Deze zijn geheel naar uw wensen aan te passen.
 • Marrakesh heeft een magische sfeer, en voelt sprookjesachtig aan. De uitgelezen bestemming om unieke herinneringen te creëren met fijn reisgezelschap. Tijdens uw bezoek aan Marrakesh kunnen de meest prachtige activiteiten worden ondernomen. Een romantisch diner onder de sterrenhemel van de Agafay-woestijn of een spectaculaire ballonvaart over Zuid Marokko. Wandel daarnaast over het levendige Djemaa El-Fna plein waar al uw zintuigen zullen worden geprikkeld en geniet van de Marokkaanse culinaire hoogstanden. Laat uzelf in de watten leggen door het fantastische personeel van het 5-sterrenhotel La Maison Arabe en geniet van de luxe en comfort die dit hotel te bieden heeft. Een onvergetelijke reis!
  Nu vanaf € 3.045 p.p.
 • Deze drie koningssteden van Marokko, Fèz, Meknès en Marrakesh hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal ooit de hoofdstad geweest van het koninkrijk. Laat uzelf onderdompelen in de historie van het prachtige land en geniet van de bijzondere cultuur. De smalle straatjes van de oude medina, de drukbezochte pleinen en de kleine theehuizen waar de lokale inwoners samenkomen. Marokko is een unieke bestemming!
  Nu vanaf € 3.875 p.p.
 • Door heel Marokko kunt u genieten van bijzondere culinaire gerechten, maar Fez en Marrakesh zijn de twee steden die u zullen uitdagen en verassen. De eeuwenoude stad Fez ademt historie, maar heeft inmiddels ook het imago gecreëerd van een culinaire hoofdstad. Naast uitstekende restaurants, kunt u hier uw ogen uitkijken op de lokale souks waar de kleurrijke kruiden en groente worden verhandeld. Marrakesh is tevens een paradijs voor echte genieters, waar u vele lekkernijen op het bekende Djemaa El Fna plein kunt proeven.
  Nu vanaf € 3.895 p.p.
 • Marokko is een zeer kleurrijke bestemming, naast het indigo blauwe stadje Chefchaouen, vindt u hier de gouden zandduinen van de Sahara. Het atlasgebergte verandert van rood naar groen, naar grijs en bruin terwijl u het landschap doorkruist en zo nu en dan bereikt u een felgroene oasis. In de steden vindt u de kleur in het prachtig gedecoreerde servies of in de grote diversiteit aan specerijen op de souks.
  Nu vanaf € 5.445 p.p.
 • Reis met een privéchauffeur door de beroemde koningssteden, de woestijn en het Atlasgebergte van Marokko. De koningssteden zijn in het verleden ooit door de sultan tot hoofdstad uitgeroepen en bevatten vandaag de dag nog veel historie. Beleef Marokko op ultieme wijze, ontdek de cultuur van Marokko en omgeef je in een levensechte sprookjeswereld van duizend-en-een-nacht.
  Nu vanaf € 7.495 p.p.
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.