Excursies en activiteiten in Maleisië

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • De thee-, groenten- en fruitplantages vormen prachtige motieven in het glooiende landschap van de Cameron Highlands in het binnenland van Maleisië. Bij iedere bocht ontvouwt zich weer een nieuw patroon in het vruchtbare land.
  • U kunt uw verblijf in een van de mooie resorts op Langkawi onderbreken met een boottocht door de mangroven. U vaart dan door het prachtige natuurlandschap met kleine eilandjes en hoge kalksteenrotsen.
  • In de straten van Malacca zijn de sporen van het verleden nog duidelijk terug te vinden. Eeuwen geleden groeide Malacca uit tot een van de grootste handelssteden in Azië‚ met Portugese én Hollandse invloeden.
  • Het Belum regenwoud is een prachtig junglegebied, gelegen in het noorden van West-Maleisië. Tijdens een verblijf in dit regenwoud trekt u er met een gids op uit.
  • De leefomgeving van de orang-oetans is de afgelopen jaren sterk afgenomen door ontbossing, houtkap, mijnbouw en bosbranden. Als ergens de kans groot is de met uitsterven bedreigde orang-oetan in het wild te spotten, dan is het wel in Maleisië.
  • Bewonder de prachtige theeplantages van de Cameron Highlands op exclusieve wijze. Geniet van het prachtige panoramische uitzicht en de natuur onder het genot van een picknick lunch en proeverij van diverse theeën geproduceerd door BOH Plantations.