Ontdek de Malediven

Wegdromen op de Malediven

Een lange slinger van 1200 koraaleilanden in de Indische Oceaan vormen samen de Malediven. Slechts een honderdtal eilanden zijn voor reizigers te bezoeken. Onthaasten is het motto op deze idyllische atollen.

De Malediven archipel mag gerust een natuurwonder worden genoemd. De stille eilanden, sneeuwwitte stranden en oogverblindende onderwaterwereld met kleurrijke vissen bieden een uitgelezen basis voor een onbezorgde vakantie. Als u ergens de tijd stil kunt zetten is het hier. De afgelegen resorts garanderen een mooie tijd zodat u even alles om u heen kunt vergeten. Wie letterlijk eventjes wil onderduiken hoeft niet verder te zoeken. De Malediven worden niet voor niets geroemd als een van beste duikbestemmingen ter wereld vanwege het bijzondere onderwaterdecor. Romantici of huwelijksreizigers kunnen helemaal opgaan in dit eldorado. Doordat het maar op een select aantal eilanden mogelijk is om te verblijven worden de lokale leefwijze en tradities zo min mogelijk aangetast. Dat maakt de beleving nog authentieker.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Malediven reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar de Malediven! 

populaire Malediven Reizen
Omgeven door grote blauwe lagunes en verleidelijke witte stranden biedt het all inclusive Constance Moofushi een combinatie van barefoot chic en de hoogste standaarden van comfort en service. Als onderdeel van Constance Hotels ligt Moofushi tezamen met...
Activiteit
In het water rondom de eilanden leven grote groepen dolfijnen. Verschillende resorts organiseren boottochten, waarbij u met een gids op zoek gaat naar deze dieren.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica

Malediven reizen op maat

Malediven vakantie

Lang geleden explodeerde een reeks vulkanen in de Indische Oceaan en liet een ketting van eilanden achter. In het ondiepe water rondom de eilanden groeide koraal waardoor poederwit zand zich kon afzetten op de kustlijn. Het eilandenrijk van de Malediven was geboren. De meeste eilanden kunt u tijdens uw vakantie in een uurtje rondwandelen, zo klein zijn ze. Hiermee is een vakantie met veel privacy gewaarborgd. Op een aantal eilanden zijn resorts gebouwd die de reiziger een heerlijke Malediven vakantie verzekeren. Het uitgangspunt van alle resorts is tot jezelf komen en genieten van het moment. Niets moet en alles mag. Precies wat je verwacht van een Malediven vakantie.

Reistips Malediven vakantie

Afhankelijk van het resort waar u tijdens uw Malediven vakantie verblijft, kunt u overnachten in een bungalow op het strand of zelfs in een watervilla. Deze laatste bereikt u via een loopbrug over zee. De watervilla’s zijn meestal op palen gebouwd en hebben soms zelfs een (gedeeltelijke) glazen vloer zodat u de vissen onder u door ziet zwemmen. Het zijn ware paradijsjes die uw Malediven vakantie een flinke meerwaarde geven. Naast genieten van de zon, het water en de rust is het ook een aanrader om tijdens uw vakantie van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken. Met het zacht kabbelende water op de achtergrond werken de effecten van een ontspannen massage nog beter op u in. Zo komt u als herboren terug van uw Malediven vakantie.

Accommodatie
Halaveli Resort
Voorbeeldreis
Malediven in luxe
Nu vanaf € 3.945
Activiteit
Op zoek naar dolfijnen