Voorbeeldreizen Madagascar

Geen reiziger is hetzelfde en dus zijn ook geen twee reizen hetzelfde bij ExperienceTravel. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen. Ter inspiratie bieden we u een aantal voorbeeldreizen. Deze zijn geheel naar uw wensen aan te passen.
 • Tijdens deze 12-daagse reis doet u in een korte tijd heel veel indrukken op. U bezoekt de belangrijkste hoogtepunten, de mooiste nationale parken en lokale dorpjes. Ontdek de prachtige flora en fauna op het eiland. Maak nachtwandelingen, ga op zoek naar lemuren in het regenwoud en laat de natuur u verbazen tijdens de route door de hooglanden.
  Nu vanaf € 3.375 p.p.
 • Laat u verrassen door de afwisselende natuur, de endemische fauna en de sfeervolle steden. Tijdens deze rondreis maakt u in 15 dagen kennis met het unieke Madagascar.
  Nu vanaf € 5.175 p.p.
 • Maak kennis met het indrukwekkende en ongerepte noorden van Madagascar. Verblijf op twee locaties en verspil geen tijd door tussen de accommodaties te vliegen. Ga op pas voor de rode vari's, kameleons en de bijzondere Aye- Aye. Op Nosy Komba heeft u naast de wandelsafari's ook tijd om te ontspannen en te genieten van de zon, zee en tropische vissen!
  Nu vanaf € 7.795 p.p.
 • Dwaal door de regenwouden met inheemse planten en dieren, ontdek de Malagassische cultuur en verwonder u over de witte zandstranden. En wanneer de avond valt, ontwaken de nachtdieren en is het regenwoud een hele andere belevenis. Grote afstanden worden overbrugt met binnenlandse vluchten, zodat u in 12 dagen zo veel mogelijk ziet van het eiland.
  Nu vanaf € 9.195 p.p.