Ontdek Laos

Fascinerend Laos

Wanneer u Laos bezoekt‚ raakt u ongetwijfeld gefascineerd door de in de mist gehulde bergen‚ de mysterieuze rivieren die onaangetaste bossen doorkruisen‚ en de monniken die in alle vroegte met hun bedelnap langs de vele gelovigen lopen.

Laos is een verfrissend land dat nog niet door het massatoerisme is aangetast en waar men nog volgens de traditionele manier leeft in de schaduw van een veranderende wereld. Laos is geen land dat men even aandoet‚ het is een land dat u echt moet ervaren. Tijdens uw reis door Laos kunt u bergvolkeren bezoeken en trekkingen maken door de mooie natuur. Op het Bolaven Plateau kunt u koffieplantages bezoeken en prachtige watervallen bekijken. Ontmoet de vriendelijke bevolking en geef u over aan de onthaaste lifestyle van de Laotianen. Reizen naar Laos zijn overigens perfect te combineren met reizen naar Cambodja of Thailand.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Laos reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Laos! 

populaire Laos Reizen
Aan de oever van de Mekong rivier ligt het stijlvolle River Resort. Vanaf de riverside villa heeft u prachtig uitzicht op de rivier en de pondside villa biedt een ongekend mooi uitzicht op de rijstvelden. Hier komt u even volledig tot rust in de natuur....
Activiteit
Bewonder de magische zonsondergang over de Mekong-rivier vanaf uw eigen privéboot. De legendarische waterweg loopt helemaal van noord naar zuid Laos, bij Luang Prabang kunt u de meest schilderachtige uitzichten bewonderen.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.

Laos reizen op maat

Laos reizen

Laos is het enige land van Zuidoost-Azië dat geheel omringd is door andere landen. Mede door het ontbreken van een kuststrook is Laos lange tijd geïsoleerd geweest. Mede daardoor is Laos in natuurlijk opzicht een van de meest ongerepte landen. U kunt tijdens mooie Laos reizen genieten van uitgestrekte regenwouden, beboste bergketens en schitterende rivieren. Door Laos reizen betekent kennismaken met een levenstempo dat een stuk lager ligt dan in andere landen in Zuidoost-Azië. Het noorden is het minst ontwikkelde gedeelte van het land. Dit is het gebied waar veel bergstammen leven in dichtbeboste heuvels en bergen. In het zuiden kunt u genieten van mooie watervallen en heuvels op het unieke Bolaven Plateau. Ook vindt u in het zuiden Si Pan Dhon. De Mekong verdeelt hier het land in zo'n 4.000 eilandjes. Ontdek de ongereptheid van Laos.

Reistips Laos

Door Laos reizen betekent kennismaken met een van de best bewaard gebleven culturen van Indochina. U kunt in dit land kennismaken met de gastvrijheid van de etnische minderheden, riviertochten maken over de Mekong en historische tempels bezichtigen. Verder kunt u tijdens exclusieve Laos reizen de breedste waterval van Zuidoost-Azië bezichtigen, de overheerlijke koffie proeven op een van de koffieplantages op het Bolaven Plateau, een bezoek brengen aan de romantische koningsstad Luang Prabang of heerlijk dineren en flaneren in de hoofdstad Vientiane. In Vientiane openbaart zich een wereld die niet te vergelijken is met andere hoofdsteden in Azië. Er heerst nog rust in deze stad, die echter wel een roerige geschiedenis met overheersingen kent. Laat u verleiden door heerlijk Laotiaans eten in een van de vele restaurantjes in deze kleine, gezellige stad.

Accommodatie
The Luang Say Residence
Voorbeeldreis
The Golden Triangle
Nu vanaf € 8.425
Activiteit
Romantische privé sunset cruise