Ontdek La Réunion

Betoverend La Réunion

Een tropisch natuurparadijs met vulkanen, spectaculaire berglandschappen, prachtige groen valleien en een weelderige tropische plantengroei in combinatie met een ruige kustlijn. Dat is La Réunion.

La Réunion is een klein en bijna rond eiland met azuurblauwe lagunes‚ prachtige koraalriffen en een fantastisch groen en bergachtig landschap. Het ligt 750 kilometer ten oosten van Madagaskar en vlakbij het bekende honeymoon eiland Mauritius. La Réunion heeft een ongekende schoonheid en wordt door velen de ‘groene juweel in de blauwe oceaan’ genoemd. Het is dan ook een geliefde bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. De drie vulkanische bergketens Salazie‚ Mafate en Cilaos domineren naast Piton des Neiges het landschap van La Réunion. Hier zijn natuurlijke waterbronnen te vinden die volgens de lokale bevolking heilige werkingen hebben. Naast alle bergtoppen en mooie valleien heeft La Réunion ook nog eens een ruige kustlijn. Hierdoor kent het eiland slechts één stuk strand aan een blauwe lagune waar u kunt zwemmen. 

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve La Réunion reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar La Réunion! 

populaire La Réunion Reizen
Le Vieux Cep is een uitstekende uitvalsbasis in de prachtige natuur van Cirque de Cilaos. De kamers stralen veel sfeer uit en zijn door de eigenaren met veel zorg en aandacht ingericht. Het hotel heeft een zwembad waar u na een dag in de natuur nog even...
Activiteit
De hoogste berg van La Réunion, de Piton des Neiges, wordt omringd door 3 keteldalen, met steile ravijnen en hoge pieken.

La Réunion vakantie

La Réunion vakantie

Het is niet eenvoudig om tijdens La Réunion reizen het veelzijdige eiland vanuit één locatie te verkennen. Daarom adviseren wij u om een huurauto te nemen gedurende uw verblijf en voor ieder gebied enkele dagen in te plannen. Op deze manier ervaart u het eiland op zijn best en hoeft u geen grote afstanden af te leggen. Wij adviseren u graag een passende en mooie route om af te leggen wanneer u door La Réunion gaat reizen. Er bevinden zich diverse kleinschalige en typisch Creoolse accommodaties op het eiland waar u sfeervol kunt verblijven. Van hieruit kunt u gemakkelijk het landschap verkennen. Een La Réunion vakantie betekent dat u herinneringen voor het leven opbouwt.

Reistips La Réunion

Naar La Réunion op vakantie betekent ontbijten met een croissant en pain au chocolat, die u gewoon met de euro betaalt. Op dit kleine stukje Frankrijk gelegen in de Indische Oceaan krijgt u bij de douane geen stempel in uw paspoort, dat gebeurt in Parijs immers ook niet. Na een lange vlucht is het net alsof u nog steeds in Europa bent, al lijken de landschappen die u tijdens het door La Réunion reizen tegenkomt in niets op onze Europese omgeving. Door La Réunion reizen is kennismaken met een eiland met talrijke verrassende plaatsen vol contrasten. Van actieve vulkanen zoals Piton de la Fournaise tot de berglandschappen van Les Cirques; La Réunion biedt u het allemaal.

Accommodatie
Blue Margouillat
Voorbeeldreis
La Réunion & Mauritius
Nu vanaf € 2.795
Activiteit
Wandelen op de vulkaan