Regio’s in Japan

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • De hoge bergen‚ kristalheldere meren en wijde‚ open vlaktes van het eiland Hokkaido zijn een groot contrast met het drukke en roerige zuiden van Japan. Hokkaido is met zijn vele nationale parken en de prachtige flora en fauna het wildernisgebied bij uitstek.
  • Honshu in Japan is een minder ontwikkeld en agrarisch gebied met de nodige charme. U vindt hier een prachtige kustlijn en vulkanische gebieden met warmwaterbronnen. Het centrale deel strekt zich uit tussen Tokyo en Kyoto en de Stille Oceaan en de Japanse Zee. U zult hier een gevarieerd landschap met onder andere Mount Fiji tegenkomen.
  • Tokyo is een wonderbaarlijke metropool. Orde beheerst de chaos en moderne wijken met wolkenkrabbers mengen zich moeiteloos met de traditionele cultuur van Japan.
  • In Zuid-Japan vindt u voor de kust velen adembenemende eilanden. Okinawa en Kyushu zijn twee belangrijke eilanden die u veel moois te bieden hebben. In de Oost-Chinese zee rondom de eilanden vindt u kleurrijke koralen en een bijzondere dierenwereld.