Ontdek Japan

Magisch Japan

Japan is dat verre, mystieke land van technische snufjes en oude tempels. Waar naast geisha’s mangafiguren lopen en het drinken van thee tot kunst is verheven. Waar kersenbloesems en hot springs een aangenaam product der natuur zijn. Verrassend, intrigerend, maar bovenal mooi.

Japan is een land van contrasten‚ niet alleen tussen ruige natuur en wereldsteden‚ maar ook tussen een eeuwenoude cultuur en moderne ontwikkeling. Een gestroomlijnde hogesnelheidstrein passeert de met sneeuw bedekte heilige Mount Fuji. In één beeld is dit de magie van reizen door Japan: natuurlijke en moderne schoonheid in harmonie. Neonverlichte wolkenkrabbers huisvesten de meest vooruitstrevende hightech bedrijven terwijl op steenworp afstand in authentieke theehuizen traditionele ceremonies worden gehouden. In Japan vormen een weids berglandschap met kristalheldere meren‚ felverlichte stadscentra‚ perfect aangelegde tuinen‚ rommelende vulkanen‚ oude keizerpaleizen en traditionele architectuur een magische wereld die u zal fascineren tijdens elke stap van uw reis. Door Japan reizen is als reizen door de tijd. Van de moderne metropool Tokyo naar de stad van de geisha's; het traditionele Kyoto, het is net alsof u van het ene naar het andere tijdperk reist.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Japan reizen? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Japan Reizen
Grand Hyatt Fukuoka is een luxe hotel in het hart van Fukuoka. Het hotel bevindt zich vlakbij het centrale station en het business- en entertainmentcentrum van de stad. Bovendien kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de Shofuku-ji Tempel en de Tocho-ji...
Activiteit
Manga is een onderdeel van de Japanse cultuur sinds de 18e eeuw. Manga werd gebruikt om het dagelijkse leven uit te beelden.
 • onze specialisten
  Inge van Tol, Japan, Maleisië, Hawaii, Argentinië, Australie , Nieuw Zeeland en Oceanië specialist. U bereikt Inge op nr. 073 - 548 20 60.
  Inge van Tol
  Expertise: Japan, Maleisië, Hawaii, Argentinië, Australië , Nieuw Zeeland en Oceanië.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azie en Carribean specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba en Bonaire

Japan reizen op maat

Japan reizen

Naar Japan reizen betekent een wereld van eeuwenoude tempels, moderne hoogbouw, bijzondere rituelen en nog spectaculairder eten ontdekken. De overnachtingsmogelijkheden in dit land zijn zeer divers. Zo is er niets fijner dan de voordelen van de stad, zoals de bezienswaardigheden van wereldklasse en goede restaurants, dicht in de buurt te hebben. Maar wanneer u uw hotel opzoekt wilt u het liefste dat het stadsleven om u heen voor even verstomt, zodat u zich in alle rust kunt terugtrekken. In Japan vindt u schitterende stadshotels waar u niet doorheeft dat u in een wereldstad verblijft. Wandel door de groene tuinen van het hotel en kom tot rust in het zwembad. Wanneer u naar Japan reist mag een verblijf in volledig Japanse stijl uiteraard niet ontbreken. Overnacht in een ryokan en beleef het echte Japan. Een ryokan is een traditioneel Japans pension. De kamers met hun matten mogen niet met schoeisel worden betreden. Schoenen worden buiten het hotel uitgedaan en in speciale kastjes geplaatst. Daar staan pantoffels voor de gasten klaar, maar in de kamers moeten ook deze worden uitgedaan. Geniet van maaltijden van wereldklasse, ultiem comfort en kom in traditionele sfeer tijdens uw unieke Japan reis.

Reistips Japan

Wanneer u naar Japan reist ontdekt u de mysterie van het land. In het land van de rijzende zon weten slaperige dorpjes en traditionele theehuizen zich te handhaven tegen de razendsnel evoluerende ontwikkeling van de ultratrendy steden. Naar Japan reizen betekent kennismaken met de grootste metropool ter wereld, de hoofdstad Tokyo. Liefhebbers van moderne architectuur kunnen hun hart ophalen in deze stad, maar ook historische gebouwen zoals oude shinto tempels en het keizerlijk paleis zijn een bezoek meer dan waard. In lang vervlogen tijden was Kyoto de hoofdstad van het Japanse keizerrijk. De grote paleizen, bevallige paviljoens en sierlijke zentuinen staan hier nog fier overeind. Ook in de oude stadswijk Gion is niets veranderd. Gehuld in een sluier van geheimzinnigheid schrijden de geisha’s door de straten. Met hun knalrode lippen die fel afsteken tegen de wit bepoederde gezichten en hun kostbare zijden kimono waar twee houten sandaaltjes onderuit steken, zijn ze het toonbeeld van Japanse schoonheid. Tijdens Japan reizen zal het natuurschoon ook niet onopgemerkt blijven. De Japanse Alpen, het eiland Hokkaido met zijn prachtige landschappen en Mount Fuji en omgeving zullen u versteld doen staan met een adembenemende natuurlijke verscheidenheid.

Accommodatie
Jusandi
‘Een reis is als een mens, geen twee zijn hetzelfde’
John Steinbeck
Voorbeeldreis
Ontdek stedelijk Japan
Nu vanaf € 3.595
Activiteit
Authentieke Manga tekenles