Ontdek Italië

Smaakvol Italië

Italië is een heerlijk wijnland. In Toscane worden enkele van de beste wijnen ter wereld geproduceerd en weet men ook heel goed wat lekker eten is. Geniet van La dolce vita.

Toscane is een van de meest aantrekkelijke regio's van Italië. Reizend door de streek ontdekt u de bekoringen van het Toscaanse heuvelland: zon, wijn en eeuwenoude culturen. Historische steden als Florence en Siena verfraaien het glooiende landschap waar wijngaarden uitstekend gedijen dankzij het mediterrane klimaat. Het is dus geen wonder dat de beste wijnhuizen van het land zich juist hier hebben gevestigd. Een tot de verbeelding sprekend voorbeeld is de Chianti Classico Riserva, maar denk ook aan de zogenaamde IGT-wijnen, die een status hebben verworven als 'Super Tuscan' die hen rangschikt in de absolute wereldtop. Een bezoek aan deze streek en diverse producenten van dergelijke topwijnen zal u nog lang heugen. Geniet van de Toscaanse gastvrijheid en rijke culinaire kunst. 

populaire Italië Reizen
Activiteit
De wijnen van Tenuta dell’Ornellaia, waaronder iconen als Ornellaia, Le Serre Nuove dell’Ornellaia, Masseto en Le Volte, behoren tot de absolute wereldtop van rode wijnen, waartoe vele ‘Super-Tuscans’ zich mogen rekenen.
Cruises
Mediterraans genieten in luxe
Nu vanaf € 6.475
‘Het is beter om één mijl te reizen, dan duizend boeken te lezen’
Confucius
Cruise
Wijnreis van Rome naar Nice
Nu vanaf € 4.995
Activiteit
Monteriggioni