Voorbeeldreizen Iran

Geen reiziger is hetzelfde en dus zijn ook geen twee reizen hetzelfde bij ExperienceTravel. Zo kan de ene reiziger meer geïnteresseerd zijn in de natuur van Iran, waar de andere reiziger houdt van de Iranese cultuur. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen. Ter inspiratie bieden we u een aantal voorbeeldreizen. Deze zijn geheel naar uw wensen aan te passen.
  • Iran is een bijzondere bestemming, een authentiek oosters sprookje. Tijdens deze 16-daagse reis stapt u terug in een tijd ver voor Christus en treedt u in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers en handelaren die via de Zijderoute naar China trokken.
    Nu vanaf € 2.295 p.p.
  • Heeft u meer tijd dan hebben we naast de 13-daagse Iran reis ook deze 21-daagse reis met een uitbreiding naar het noorden van dit prachtige land. Naast de verschillende woestijnsteden en de historische architectuur bezoekt u ook de kust langs de Kaspische Zee. U komt zelfs langs rijstvelden en theeplantages. Iran is een veelzijdig land met een zeer gastvrije bevolking. Iran mogen we met recht de bakermat van de beschaving noemen. Stel uw westerse blik open en richt u op de diversiteit van dit land. Ontdek wat Iran zo uniek maakt.
    Nu vanaf € 3.995 p.p.