Excursies en activiteiten in indonesië

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • Na de Borobudur is de Prambanan het beroemdste tempelcomplex van Java. Een leuke manier om deze hindoetempel te bezoeken is per fiets.
  • Lombok is een eiland dat zich uitstekend leent om per fiets te verkennen. Grote delen zijn vlak en de afstanden zijn niet al te groot, het landschap is prachtig en afwisselend!
  • Bali is een bestemming om uzelf in te verliezen, een plek waar u met iedere vezel in uw lichaam van geniet. Dat kan bijvoorbeeld door te lunchen op een uniek plekje tussen de rijstvelden van Jatiluwih.
  • Slechts op enkele plaatsen ter wereld is het mogelijk om de orang-oetan in het wild te zien. Het Gunung Leuser National Park is zo’n plek. Zo geruisloos mogelijk en met u oren gespitst op alle geluiden, baant u zich hier een weg door het oerwoud.